A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Τα Μετέωρα στο επίκεντρο του θρησκευτικού τουρισμού και της επιχειρηματικότητας

E-mail Εκτύπωση

Επιχειρηματικές συναντήσεις στους κλάδους των εκκλησια-στικών ειδών και θρησκευτικού τουρισμού.
Το Επιμελητήριο Τρικάλων στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών... και δράσεων του για την ανάδειξη του τοπικού τουριστικού προϊόντος και του ρόλου των Μετεώρων ως μοναστικού κέντρου παγκόσμιας ακτινοβολίας, συνδιοργανώνει με την Enterprise Greece και την ενεργό υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Καλαμπάκας, επιχειρηματικές συναντήσεις στους κλάδους Εκκλησιαστικών Ειδών και Θρησκευτικού Τουρισμού με αγοραστές και ταξιδιωτικά γραφεία από Ομόδοξες χώρες.

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις πανελλαδικής εμβέλειας με ξένους επιχειρηματίες, θα διεξαχθούν το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 στην Καλαμπάκα, κάτω από τους ιερούς βράχους των Μετεώρων. Ο τόπος των Μετεώρων έχει συμφωνηθεί με την Enterprise Greece, να είναι ο φυσικός χώρος φιλοξενίας των επιχειρηματικών συναντήσεων μετά δε, την 1η επιτυχή διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε τoν Ιούλιο του 2009.
Στόχος των επιχειρηματικών συναντήσεων, με επιχειρήσεις του εξωτερικού από ομόδοξες χώρες (Ρωσία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουκρανία, Κύπρο, Σερβία, Σκόπια, Γεωργία), είναι η δημιουργία προϋποθέσεων ανάπτυξης συνεργασίας μεταξύ Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών, η ενημέρωση των ξένων επιχειρήσεων για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των εκκλησιαστικών ειδών και του Προσκυνηματικού τουρισμού της χώρας μας.
Το πρόγραμμα του τριήμερου προγράμματος φιλοξενίας των ξένων επιχειρηματιών περιλαμβάνει, εκτός από τις επιχειρηματικές συναντήσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σάββατο στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Διβάνη Μετέωρα και ξενάγηση των ξένων επιχειρήσεων στις Ιερές Μονές των Μετεώρων η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου.

 

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 

 

 

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com