A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Ελεύθερα!!!

E-mail Εκτύπωση PDF
eleftheraΑγαπητοί μου αναγνώστες,

η στήλη που αγαπήσατε και με πάθος αναζητούσατε κάθε Δευτέρα στην εφημερίδα ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ επανέρχεται και στον Ηλεκτρονικό Τύπο.

Σήμερα αφού σας ευχηθώ Καλό υπόλοιπο Καλοκαιριού, σας αφήνω να διαβάσετε την πλούσια θεματολογία του AntilogosNews και φυσικά τo αγαπημένο «Ελεύθερα».

Έχω ξαναγράψει φίλοι μου για τον τρόπο με τον οποίο οι κυβερνώντες παίρνουν και περνούν τα μέτρα σε μας.

ΟΙ επικοινωνιολόγοι δουλεύουν πολύ καλά και παίρνουν άξια την καθόλου ευκαταφρόνητη αμοιβή τους.

Παρουσιάζουν τα μέτρα ως απαραίτητα και ότι χωρίς αυτά θα καταστραφούμε. Για να τα πετύχουν, κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, έρχονται σε ρήξη με τους τροϊκανούς, χτυπάνε το χέρι στο τραπέζι και γενικά δίνουν έναν αγώνα υπέρ της Ελλάδας και των Ελλήνων.(;;;). Έτσι λένε. Κι εμείς (οι πιο πολλοί τουλάχιστον) είμαστε έτοιμοι να τους πούμε κι ευχαριστώ. Φυσικά με το δικό μας τρόπο και έτσι όπως νοιώθουμε.

«Ευχαριστούμε κύριοι για το ξεζούμισμα. Ευχαριστούμε για το άδειασμα του πορτοφολιού μας. Για το κόψιμο των φαρμάκων μας. Για τη υποβάθμιση της ποιότητας ζωής. Για το πρόβλημα που μας δημιουργήσατε με τα παιδιά μας, που δεν έχουμε να τα σπουδάσουμε. Για την ανεργία που πλήττει τους Έλληνες. Και για τόσα άλλα προβλήματα που μας δημιουργήσατε. Και μας λέτε ότι όλα αυτά γίνονται για το καλό μας. Για να μας σώσετε.

Προσκυνάτε τους υπαλληλίσκους της Τρόικα που περιφέρονται από Υπουργείο σε Υπουργείο και δίνουν εντολές.»

Αλλοίμονο μας, αν δεν εκτελεστούν οι εντολές τους.

Περίφανε Έλληνα πως κατάντησες να ζεις στην παγερή σου καθημερινότητα και να μη μπορείς να αντιδράσεις; Όμως έτσι σε θέλουν. Άβουλο και χωρίς άποψη.

Περίφανε Έλληνα πως σε κατάντησαν;

Όχι οι άσπονδοι Ευρωπαίοι «φίλοι» μας. Όχι οι τοκογλύφοι δανειστές μας, αλλά οι δικοί μας, οι σωτήρες μας (όλοι). Αυτοί που αφού έχασαν το λογαριασμό στο πόσα χαράτσια και μειώσεις μισθών και συντάξεων ψήφισαν, έρχονται τώρα να πάρουν και τα τελευταία εικοσάλεπτα από την τσέπη μας.

Μας κάνουν τη χάρη, λένε, και μας δίνουν το δικαίωμα να εξοφλήσουμε το φόρο εισοδήματος σε επτά μηνιαίες δόσεις. Οποία κοροϊδία; Από 3 διμηνιαίες τις έκαναν 7 μηνιαίες. Για να μας διευκολύνουν λένε. Για να διαχειριστούμε, λένε, με μεγαλύτερη άνεση τις υποχρεώσεις μας.

Μήπως τη φτώχεια μας; Λέω εγώ.

Α!! Να μη το ξεχάσω! Όσοι επιθυμούν, λένε, να εξοφλήσουν την οφειλή τους εφάπαξ, θα έχουν έκπτωση 1,5%.

Εγώ τι να πω. Ας κλείσω εδώ, γιατί φοβάμαι ότι δε θα συγκρατηθώ.

Καλημέρα σας

Σοφία-Κατερίνα Σκαρλάτου

Administrator

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com