A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

BEEFACTOR

E-mail Εκτύπωση

Θεραπευτική Σειράtherap

Η θεραπευτική σειρά κεραλοιφών αποτελείται από προϊόντα το οποίο δρουν στοχευμένα στη λύση του προβλήματος. Με ειδικά μελετημένους συνδυασμούς βοτάνων, φυτικών ελαίων, εκχυλισμάτων, βαμμάτων, αιθέριων ελαίων μαζί με αγνό κερί μέλισσας και βούτυρο καριτέ δημιουργούμε κεραλοιφές που απευθύνονται και θεραπεύουν αποτελεσματικά συγκεκριμένες παθήσεις του δέρματος.

HAVE A LOOK

Βρεφική Σειρά

mora

Με αγάπη και σεβασμό δημιουργήθηκε μια σειρά από αγνές κεραλοιφές με βιολογικό κερί μέλισσας για την καθημερινή φροντίδα του μωρού, την αλλαγή της πάνας και τη θεραπεία του συγκάματος. Ότι πιο φυσικό και ευεργετικό για την ευαίσθητη και τρυφερή επιδερμίδα ενος βρέφους, θρέφει, προστατεύει και αναζωογονεί χωρίς χημικές ουσίες και συντηρητικά.

HAVE A LOOK

 

Αρωματική Σειρά

aromatiki

Μεθυστικά, σαγινευτικά, αναζωογονητικά αρώματα παντρεύονται με τις ευεργετικές ιδιότητες του κεριού και γεννούν στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης. Η Αρωματική σειρά αποτελείται από κεραλοιφές γενικής χρήσης για το πρόσωπο και το σώμα χαρίζοντας σας ένα διακριτικό και λαχαταριστό άρωμα που σίγουρα θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα ενυδατώσει σε βάθος την επιδερμίδα σας.

HAVE A LOOK

 

Αντηλιακή Σειρά

antil

Πάντα θα ψάχνεις τρόπους να αποκτήσεις εκείνο το sexy και τροπικό μαύρισμα που ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη, καλύπτει κάθε ατέλεια και σε ομορφαίνει. Αντικειμενικά!Το καλοκαίρι είναι πια μαζί μας κι η χαρά είναι μεγάλη που όχι μόνο θα χαλαρώσουμε ατελείωτες ώρες στην παραλία αλλά και που θα επιδοθούμε σε μαύρισμα για να αποκτήσουμε αυτό το τροπικό σοκολατί χρώμα.Η Αντηλιακή σειρά με πρωτοποριακή σύνθεση που ενισχύει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας υπόσχεται έντονο, βαθύ μαύρισμα με άψογη προστασία.

HAVE A LOOK

 

Μπομπονιέρες
Έξυπνο – πρωτότυπο – δημιουργικό.

mpompo

Προσφέρετε ένα δώρο στους καλεσμένους σας που θα τους μείνει αξέχαστο και κυρίως θα τους είναι πολύ χρήσιμο. Δημιουργούμε σε συνεργασία πάντα με εσας και την ομάδα μας μια αρωματική κεραλοιφή-μπομπονιέρα (σε όποια και όσα αρώματα επιλέξετε) με το γούστο και την αισθητική που θέλετε να προσδώσετε στο event σας. Οι επιλογές είναι άπειρες, μην διστάσετε να μας ρωτήσετε!

HAVE A LOOK

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com