A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Απεργία των δασκάλων με το πρώτο κουδούνι

E-mail Εκτύπωση PDF

louketoΟι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κήρυξαν απεργία μία ημέρα μετά τον αγιασμό. Πότε και γιατί θα πραγματοποιηθούν οι κινητοποιήσεις

Σε απεργιακή κινητοποίηση, με το "καλημέρα" της νέας σχολικής χρονιάς, κατέρχονται οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) κήρυξε 24ωρη απεργία για την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, ενώ στις 11 του ίδιου μήνα, ημέρα που θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός στα σχολεία, οι δάσκαλοι θα προχωρήσουν σε δίωρο συμβολικό αποκλεισμό των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα.

Στη διαμαρτυρία τους, οι εκπρόσωποι των δασκάλων προτάσσουν ως κυρίαρχο θέμα ''την οικονομική εξαθλίωση και κυρίως των νέων εκπαιδευτικών, οι οποίοι υποχρεώνονται να ζήσουν κάτω από τα όρια στοιχειώδους διαβίωσης, με μισθούς πείνας των 570 ευρώ''.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΔΟΕ θα επιδιώξει συναντήσεις με τις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες και με πολιτικά κόμματα και παράλληλα θα πραγματοποιήσει εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης.

Εξάλλου, οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης διαμαρτύρονται για την απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Πολιτισμού (ΦΕΚ 15/06/2012) να καταργηθεί η δυνατότητα ελεύθερης εισόδου των εκπαιδευτικών σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και ιστορικά μνημεία. Η Διδασκαλική Ομοσπονδία ζητάει την ανάκληση της ''απαράδεκτης'', όπως τη χαρακτηρίζει, απόφασης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com