A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

«9ο Παγκόσμιο Αντάμωμα Θεσσαλών» Τα Τρίκαλα είναι έτοιμα να υποδεχτούν με αγάπη τους Θεσσαλούς

E-mail Εκτύπωση PDF

OTSE 2017 PagosmfotTrikalaΣτις 28, 29 και 30 Ιουλίου τα Τρίκαλα θα γίνουν το επίκεν-τρο των Θεσσαλών από όλο τον κόσμο, η αιτία είναι το 9ο Παγκόσμιο Θεσσαλικό Αντάμωμα που η...

Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών με το Δήμο Τρικκαίων θα συνδιοργανώσουν στα Τρίκαλα. Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης θα συμμετέχει ενεργά και θα δώσει δυναμικό παρών στον παγκόσμιο πια καθιερωμένο αυτόν θεσμό!
Εκπρόσωποι των Αποδήμων Θεσσαλών και συγκεκριμένα ο Προέδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλών Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκίκας και ο Προέδρος της Ε.Ε. κ. Πολύζος Σωτήριος επισκέφτηκαν σήμερα το Δήμαρχο Τρικάλων κ. Δημήτριο Παπαστεργίου και την Αντιδήμαρχο κ. Κωνσταντίνα Δήμα, όπου αφενός συζήτησαν για τις τελευταίες λεπτομέρειες της παγκόσμιας θεσσαλικής εορτής και αφενός ευχαρίστησαν τον Δήμο Τρικάλων για τη ζεστή φιλοξενία και αγάπη που ήδη δέχονται!
Το πρόγραμμα του Ανταμώματος σύμφωνα με τους διοργανωτές είναι αφιερωμένο στο τρίπτυχο Βασίλης Τσιτσάνης, Τεχνολογία και Τουρισμός. Η ανακοίνωση του προγράμματος από τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών κ. Γεώργιο Βόμπρα συνοψισμένα έχει ως εξής:
• Παρασκευή 28 Ιουλίου στις 18.00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο GALLERY Art Hotel των Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της Συνομοσπονδίας.
• Σάββατο 29 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα στο Κέντρο Έρευνας Μουσείο Τσιτσάνη, θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο, όπου θα υπάρξουν χαιρετισμοί από τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, από τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Γεώργιο Βόμπρα, από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ευρώπης Διαμαντή Γκίκα, από τους Προέδρους της Ομοσπονδίας Καναδά Νικηφόρο Λαμπίρη και Ομοσπονδίας Αυστραλίας Ηλία Κατσίδη, από τον Πρόεδρο της «Πανθεσσαλικής Στέγης Αθηνών» Στέφανο Κούτρα, από τον κ. Ιωάννη Κωτούλα, Πρόεδρο της e-Τrikala Α.Ε. Από την κα. Κωνσταντίνα Δήμα, Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών- Δημοσίων Σχέσεων Απασχόλησης και Τουρισμού Του Δήμου Τρικκαίων και από τον κ. Θεόφιλο Αναστασίου, Φιλόλογος – Ερευνητή.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πολιτιστική βραδιά με αναφορές στην παράδοση που θα περιλαμβάνει γλέντι με δείπνο και χορό. Την Κυριακή 30 Ιουλίου, θα υπάρξει ξενάγηση των Συνέδρων στην πόλη των Τρικάλων.

 

Για το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης

Ο Πρόεδρος
Διαμαντής Γκίκας                     Ο Α' Γραμματέας
                                             Άγγελος Βόμπρας

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com