A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Eντοπίστηκε ο "πακτωλός" του Άκη

E-mail Εκτύπωση PDF

akis    Ο ένας μετά τον άλλο εντοπίζονται οι λογαριασμοί του Άκη Τσοχατζόπουλου σε διάφορα τραπεζικά ιδρύματα του εξωτερικού.

   Μετά την ανακάλυψη «μαύρου χρήματος» σε τράπεζες στην Κύπρο, οι αρμόδιες Αρχές βρήκαν καταθέσεις του πρώην υπουργού στην Αυστρία, τη Γερμανία και την Ελβετία, ενώ στις ίδιες χώρες φέρονται να διαθέτουν χρήματα η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, αλλά και ο εξάδελφος, Νίκος Ζήγρας, ο έμπιστος άνθρωπος του Άκη.
    Τα νέα στοιχεία φέρονται να περιλαμβάνονται σε έγγραφο που συνέταξε η ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση των παράνομων συναλλαγών του πρώην υπουργού. Στο έγγραφο αυτό καταγράφονται παραστατικά τραπεζικών λογαριασμών και άλλων συναλλαγών του κ. Τσοχατζόπουλου και συνεργατών του, τα οποία κατασχέθηκαν στο πολιτικό γραφείο του στην οδό Κομνά Τράκα. 
    Κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, για τουλάχιστον μία εβδομάδα, πραγματοποίησε ενδελεχή έλεγχο στο γραφείο του πρώην υπουργού και φαίνεται να ανακάλυψε εντυπωσιακά στοιχεία. Μάλιστα, εντοπίστηκαν παραστατικά τα οποία θα ξεκαθαρίσουν τη θολή -μέχρι στιγμής- εικόνα των υπόγειων διαδρομών του βρώμικου χρήματος με εντολή τόσο από τον Άκη όσο και από συνεργάτες του. 
    Ο κύκλος των διακινούμενων ποσών υπερβαίνει τα 15-20 εκατομμύρια ευρώ.
   
Τα νέα «ευρήματα» της ΕΛ.ΑΣ. διαβιβάστηκαν στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές που χειρίζονται από την πρώτη στιγμή την υπόθεση του «μαύρου χρήματος» με πρωταγωνιστή τον πρώην ισχυρό άνδρα του ΠΑΣΟΚ.

    Το γαϊτανάκι αποκαλύψεων αναμένεται να συνεχιστεί… 
    Λογαριασμοί στην Κύπρο
    Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό η Κύπρος, καθώς, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης Διακίνησης Μαύρου Χρήματος, η άκρη του νήματος των παράνομων υπόγειων διαδρομών μεγάλων ποσών του Άκη Τσοχατζόπουλου οδηγεί σε τράπεζες στο νησί της Αφροδίτης.
    Το πόρισμα ολοκληρώθηκε στις 25 Απριλίου και διαβιβάστηκε στον ειδικό ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, ο οποίος χειρίζεται την ανάκριση για τη δυσώδη υπόθεση.
    Βάσει των νέων στοιχείων, ανοίγει ο δρόμος για να απαγγελθούν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος σε νέα πρόσωπα. Το πόρισμα της Αρχής για τη Νομιμοποίηση Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες δίδει ένα ατού στον ειδικό ανακριτή, προκειμένου να ζητήσει επισήμως τη δικαστική συνδρομή των Αρχών της Κύπρου, για να ερευνηθούν οι κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών του Άκη και των υπόλοιπων συγκατηγορουμένων του.

 

Zougla.gr

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com