A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

«4ος Μετεωρίτικος Δρόμος»: Αγώνας δρόμου στην καρδιά των Μετεώρων

E-mail Εκτύπωση

met drΟ Σύλλογος Κλασσικού Αθλητισμού Μετεώρων (ΣΚΑΜ), υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμπά-κας και την Περιφέρειας Θεσσαλίας, ...

διεξάγουν την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 τον 4ο Μετεωρίτικο Δρόμο.
Η αφετηρία και ο τερματισμός θα είναι στη Κεντρική πλατεία Καλαμπάκας και θα πραγματοποιηθούν τρεις αγώνες:
α) Meteora Trail Running (23.000μ – 1250μ υψομετρική) : Ώρα Εκκίνησης: 10:00 (πμ)
β) City Trail Meteora (5.000μ. – 250μ υψομετρική): Ώρα Εκκίνησης: 10:30 (πμ)
γ) Δρόμος Υγείας παίδων/κορασίδων (1000μ.) : Ώρα Εκκίνησης: 10:05 (πμ)

Σε συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας οι διοργανωτές σημείωσαν τα εξής:

Κώστας Αγοραστός – Περιφερειάρχης Θεσσαλίας: «Είναι ένας ξεχωριστός αγώνας δρόμου στην καρδιά των Μετεώρων. Ο Σύλλογος Κλασσικού Αθλητισμού Μετεώρων (ΣΚΑΜ), ο Δήμος Καλαμπάκας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο ΣΕΓΑΣ, διοργανώνουν έναν ιδιαίτερο αγώνα σε ένα ξεχωριστό μέρος, τα Μετέωρα. Πρόκειται για τον αγώνα δρόμου 23 χλμ μέσα στο «πέτρινο δάσος», αλλά και για τους δύο άλλους αγώνες για μικρά παιδιά 1000 μέτρων και 5000 μέτρων για όλους. Είναι ένας αγώνας που διεξάγεται εδώ και 4 χρόνια και έχει γίνει θεσμός, με πολλές συμμετοχές. Φέτος ευελπιστούμε να σπάσουμε το περσυνό ρεκόρ που ήταν 800 άτομα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΣΚΑΜ για την πρωτοβουλία, την ιδέα και την διοργάνωση. Εμείς ως Περιφέρεια και ο Δήμος Καλαμπάκας στεκόμαστε αρωγοί σ' αυτές τις προσπάθειες των ανθρώπων και των συλλόγων που θέλουν να προβάλλουν την περιοχή τους και ταυτόχρονα δίνουν την δυνατότητα σε όλους να τρέξουν και να δουν τα Μετέωρα κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα».

Γιώργος Σιούτας - Γενικός Αρχηγός Συλλόγου Κλασσικού Αθλητισμού Μετεώρων: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Περιφερειάρχη για την αρωγή της σε όλους τους αγώνες που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μπουτίνα και τον Δήμο Καλαμπάκας που μας βοηθά. Ο αγώνας αυτός είναι αποτέλεσμα μιας προσπάθειας να αναδείξουμε μια ακόμα πτυχή του Μετεωρίτικου τοπίου. Δίνει τη δυνατότητα στους αθλητές να έρθουν και να τρέξουν στην καρδιά των Μετεώρων, αλλά και σε όλους όσους θέλουν να τρέξουν στην μικτή διαδρομή μέσα στην Καλαμπάκα σε σημεία με ιστορικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον. Ο αγώνας αυτός γίνεται και χάριν και στην συμπαράσταση των μοναχών των Μονών των Μετεώρων και τους ευχαριστούμε γι' αυτό».

unnamed111

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com