A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Πώς θα κερδίσετε 1.000 ευρώ από τη λοταρία των αποδείξεων

E-mail Εκτύπωση PDF

apodeixeis 818416631Τον Οκτώβριο, και μετά από αλλεπάλληλες μεταθέσεις, ανα-μένεται να τεθεί σε εφαρμογή  το  καθεστώς  των  μηνιαίων κληρώσεων για τις αποδείξεις, που θα...

επιβραβεύουν τους φορολογούμενους για συναλλαγές με ηλεκτρονικό τρόπο στο «κυνήγι» για το χτίσιμο του αφορολόγητου.
Χίλιοι τυχεροί φορολογούμενοι θα διαπιστώσουν έκπληκτοι τον Οκτώβριο πως η εφορία πίστωσε στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς 1.000 ευρώ. Θα είναι οι πρώτοι «νικητές» της λοταρίας αποδείξεων του υπουργείου Οικονομικών που ξεκινά τον επόμενο μήνα!
Οι τυχεροί φορολογούμενοι που θα πάρουν 1.000 ευρώ έκαστος θα κληρωθούν βάσει των αγορών που πραγματοποίησαν με ηλεκτρονικό τρόπο το Σεπτέμβριο. Το ίδιο θα γίνει το Νοέμβριο για τις συναλλαγές του Οκτωβρίου και το Δεκέμβριο για τις συναλλαγές του Νοεμβρίου.
Επειδή το υπουργείο Οικονομικών είχε προϋπολογίσει για το 2017 να διαθέσει από 1.000 ευρώ σε 12.000 τυχερούς, ήτοι συνολικά 12 εκατ. ευρώ αναμένεται να προχωρήσει σε ξεχωριστή σούπερ κλήρωση τα Χριστούγεννα, όπου εκεί θα κερδίσουν 8.000 τυχεροί από 1.000 ευρώ ο καθένας για συναλλαγές που έχουν κάνει με πλαστικό χρήμα από την 1η Ιανουαρίου 2017 έως τα τέλη Αυγούστου 2017.
Αυτό είναι το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών σε μία προσπάθεια να αυξηθούν τα έσοδα αφού αν οι πολίτες «κυνηγούν» τις συναλλαγές με πλαστικό χρήμα τότε αποδείξεις θα κόβονται και ΦΠΑ και φόρος εισοδήματος θα εισπράττεται. Η διαδικασία για τους καταναλωτές θα είναι απλή καθώς δεν θα χρειαστεί να κάνουν κάτι παραπάνω από το να χρησιμοποιούν την κάρτα τους (πιστωτική ή χρεωστική) ή να πληρώνουν μέσω e-banking.
Η διαδικασία
Στην κληρωτίδα θα μπαίνουν όλες οι αποδείξεις που θα κάνει ο κάθε φορολογούμενος. Κάθε απόδειξη θα αντιστοιχεί σε έναν συγκεκριμένο ΑΦΜ, ενώ τα στοιχεία θα είναι διαθέσιμα από την κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών των τραπεζών, μέσω των οποίων γίνονται οι δαπάνες με πλαστικό χρήμα.
Η διαδικασία για τους καταναλωτές θα είναι απλή, καθώς δεν θα χρειαστεί να κάνουν κάτι παραπάνω από το να χρησιμοποιούν την κάρτα τους (πιστωτική ή χρεωστική) ή να πληρώνουν μέσω e-banking.
Όσο περισσότερα χρήματα θα δαπανά κάποιος τόσο περισσότερα κουπόνια κλήρωσης θα του αντιστοιχούν στον ΑΦΜ του και άρα θα έχει περισσότερες πιθανότητες από κάποιον άλλον να κερδίσει.
Ουσιαστικά, αν κάποιος, για παράδειγμα, κάνει μια αγορά των 500 ευρώ και κάποιος άλλος κάνει 10 συναλλαγές των 5 ευρώ, ενώ πρακτικά ο δεύτερος έχει ζητήσει δέκα αποδείξεις, τελικά ο πρώτος με τα 500 ευρώ και τη μία απόδειξη θα λάβει περισσότερα κουπόνια συμμετοχής στην κλήρωση.

 

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com