A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΕδώ και μερικά χρόνια η κοινωνία μας, με τον σταυρό του μαρτυρίου στον ώμο, ανεβαίνει τον ανηφορικό της Γολγοθά. Ζει το δικό της μεγάλο ΔΡΑΜΑ, που το δημιούργησαν το στημένο και σάπιο πολιτικό σύστημα και η απληστία των περισσοτέρων πολιτικών προσώπων. Όλοι γνώριζαν το που μας οδηγούσαν οι τότε κρατούντες, λίγοι, όμως, είχαν το θάρρος να καυτηριάσουν την λεηλασία του κράτους και την Διαφθορά της πολιτικής ζωής. Κι όλους αυτούς, με διάφορα προσχήματα, η διεφθαρμένη εξουσία της Οικογενειοκρατίας και της Πελατοκρατίας φρόντιζε να τους... αποκεφαλίζει και να τους βγάζει από την μέση. Οι ηθικοί και οι πολιτικοί με τα καθαρά χέρια και με τις αξίες έπρεπε να εξαφανισθούν.

Έτσι φτάσαμε στο σημερινό κατάντημα με μια κοινωνία, που τα 'χει χαμένα και με τους πολίτες στα πρόθυρα της παραφροσύνης και της στέρησης ακόμα και των πιο βασικών αγαθών, αφού ο κοινωνικός ιστός χάλασε και αφού ανετράπησαν τα πάντα και δεν υπάρχει ελπίδα και κουράγιο για τίποτε.

Με αυτή την αντιδημοκρατική διακυβέρνηση της χώρας στήθηκε το τερατώδες κράτος με τις άπειρες αγκυλώσεις, με τις δυσλειτουργίες και με την πρωτοφανή γραφειοκρατία. Τίποτε δεν γινότανε χωρίς να αλείψεις τον τροχό της Διαφθοράς και χωρίς να δώσεις το φακελάκι της ντροπής.

Κόμματα, μικρά και μεγάλα, Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, Βουλευτές και πανίσχυρα οικονομικά κέντρα διόριζαν στην Βουλή των Ελλήνων, χωρίς διαγωνισμούς και χωρίς τυμπανοκρουσίες, τα δικά τους παιδιά, με παχυλότατους μισθούς και με φοβερά προνόμια. Γι' αυτό παρέμειναν τα παιδιά του Λαού στο περιθώριο και στην ανεργία, αν και είχαν άριστες σπουδές, μεταπτυχιακούς τίτλους και μεγάλη γλωσσομάθεια.

Ακόμα και σήμερα που η νεολαία φεύγει από την πατρίδα για να βρει δουλειά στο εξωτερικό, οι ...Εθνοπατέρες δεν ξέχασαν την παλιά τους τέχνη δηλ. το να διορίζουν τα παιδιά τους στην Βουλή των Ελλήνων. Όλοι όσοι έγιναν πρόεδροι και Αντιπρόεδροι της Βουλής βόλεψαν τα παιδιά τους εκεί με τελευταίο παράδειγμα τον Βύρωνα Πολύδωρα, που έγινε Πρόεδρος της Βουλής για μία μέρα και που διόρισε την κόρη του Μαργαρίτα στην Βουλή.

Αυτή η πράξη μπορεί να ναι ΝΟΜΙΜΗ δεν είναι όμως ΗΘΙΚΗ. Την στιγμή που η ανεργία έφτασε επίσημα στο 23% ανεπίσημα δε στο 40% δεν επιτρέπεται οι πολιτικοί να προκαλούν ακόμα και αυτή την στιγμή την κοινωνία. Είναι ενέργειες αντιδημοκρατικές και φυσικά άδικες. Κρίμα που δεν έβαλαν ακόμη μυαλό αλλά ο λαός μας τονίζει πως «ο λύκος την τρίχα αλλάζει δεν αλλάζει το μυαλό του».

Το νόμιμο, δεν είναι πάντα ηθικό και δεν είχε άδικο ο κοσμάκης που φώναζε «να καεί να καεί το μπ...λο η Βουλή» και ζητάει να ξαναστηθεί το «Γουδί».

Η κοινωνία μας δεν ανέχεται άλλο τέτοιες συμπεριφορές και δυστυχώς είναι στα πρόθυρα της έκρηξης, μ' ότι αυτό συνεπάγεται. Η σημερινή κυβέρνηση και τα τρία κόμματα που την στηρίζουν ας δείξουν στους πολίτες πως «η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να ναι μόνο τίμια αλλά και να φαίνεται».

Γράφει ο Δρ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, D.Ed., M.Ed., Ph.D.

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com