A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Πλαστές συντάξεις ελάμβαναν 200.000 ασφαλισμένοι!

E-mail Εκτύπωση PDF

Το υπουργείο Εργασίας εντόπισε τα τελευταία δύο χρόνια περίπου 200.000 περιπτώσεις ασφαλισμένων οι οποίοι ελάμβαναν παροχές χωρίς να τις δικαιούνται.

Μάλιστα το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει και η απερχόμενη ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου, επισημαίνοντας παράλληλα, ότι από τον εντοπισμό της απάτης, τα ασφαλιστικά Ταμεία θα εξοικονομήσουν πόρους 750 έως 800 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Επιπλέον, ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης τόνισε χθες ότι το επιπλέον ποσό μέχρι το τέλος του χρόνου που θα εξοικονομηθεί θα ανέλθει στα 150 εκατομμύρια ευρώ. Πολλές από τις αυτές τις περιπτώσεις έχουν παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη, ωστόσο αλλαγές θα γίνουν και στο σκέλος της διαχείρισης και διανομής των επιδομάτων.

Την αρμοδιότητα καταβολής των επιδομάτων θα έχει ένας νέος φορέας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. Οι αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν από την επόμενη κυβέρνηση, οπότε και θα διασαφηνιστεί πόσα και ποια από τα 90 υφιστάμεναεπιδόματα θα περικοπούν και για ποια από αυτά θα ισχύσουν συμπληρωματικά και αυστηρότερα εισοδηματικά κριτήρια.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το κύκλωμα χρησιμοποιούσε ασφαλισμένους που είχαν αποβιώσει και κατοίκους τρίτων χωρών, όπως Αλβανίας και Ρουμανίας. Οι υποθέσεις αυτές ήρθαν στο φως κυρίως μέσω της διαδικασίας απογραφής και εντατικοποίησης των ελέγχων τα δύο τελευταία χρόνια.

F: Εφημερίδα Αντίλογος / t: AntilogosNews / s: antilogosnews

 

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com