A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Βελτίωση οδικού κυκλώματος Μετεώρων

E-mail Εκτύπωση

meteora-dromos-perix-39Στην βελτίωση της πρόσβασης και στην αποκατάσταση του ο-δικού δικτύου των Μετεώρων, προχωρά η Περιφέρεια  Θεσ-σαλίας με νέο έργο προϋπολογισμού 1.000.000,00 €. ...

Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε σήμερα την έγκριση διάθεσης του ποσού για το εν λόγω έργο, το οποίο υλοποιείται με πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και φορέα υλοποίησης την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Τρικάλων.
Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Η οδική ασφάλεια αποτελεί για την αιρετή Περιφέρεια θέμα μείζονος σημασίας. Σε μια δύσκολη περίοδο με ελάχιστους εθνικούς πόρους και όπου έχουμε τη δυνατότητα, υλοποιούμε έργα ασφάλειας για τους πολίτες. Είναι προφανές ότι, η άσκηση συγκροτημένης και ορθολογικής πολιτικής για την πρόληψη των οδικών ατυχημάτων αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για την αντιμετώπιση του μεγάλου κοινωνικού ζητήματος της ασφάλειας στις μεταφορές και συγκεκριμένα στις οδικές μεταφορές. Στόχος μας, με τα έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου είναι να βοηθούμε την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και τη μεταφορά των εμπορευμάτων».
Στο έργο περιλαμβάνονται εργασίες βελτίωσης οδικών τμημάτων συνολικού μήκους 3.500 m σύμφωνα με την τεχνική μελέτη, ήτοι:
- Εργασίες χωματουργικών για την διαπλάτυνση , βελτίωση της οριζοντιογραφίας και μηκοτομής των οδικών τμημάτων
- Κατασκευή τεχνικών έργων, οδοστρωσίας και ασφαλτικής στρώσεως
- Διαμόρφωση θέσεων στάθμευσης και θέας
- Κατασκευή στηθαίων ασφαλείας
- Εργασίες για την σήμανση και ασφάλεια των οδικών τμημάτων
Προβλέπονται εργασίες κυρίως στα τμήματα των οδών :
• από Καστράκι μέχρι τον ελιγμό πριν την Ιερά Μονή Ρουσάνου
• από διασταύρωση προς Ιερές Μονές Ρουσάνου και Αγίας Τριάδας προς Καλαμπάκα, καθώς και
• παρεμβάσεις στις εισόδους των Ιερών Μονών, κυρίως της Ιεράς Μονής Αγίων Πάντων (Βαρλαάμ) και της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Αναπαυσά.

 

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com