A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Το νέο βιβλίο του Σωτήρη Μιχ. Χατζηγάκη: "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΠΟΔΑ"

E-mail Εκτύπωση PDF

photo 1Η μία βαθιά αποτίμηση της σημερινής πραγματικότητας
Δεν Θεωρώ πως είμαι εκείνος που θα μπορούσε να κάνει μία αξιόλογη, ...

έως αξιόπιστη κριτική στο νέο πολυσέλιδο βιβλίο του πρώην βουλευτή και υπουργού Σωτήρη Χατζηγάκη, που είχε την ευγενή καλοσύνη να μου αποστείλει.
Γιατί «Η ΕΛΛΑΔΑ» ΑΝΑΠΟΔΑ», όπως το τιτλοφορεί, είναι ένα γραπτό οδοιπορικό στα μονοπάτια, τους δρόμους και τις λεωφόρους, που πορεύεται η χώρα μας, μετά το ορόσημο της μεταπολίτευσης, απόρροια γνώσης, εμπειρίας και μελέτης.
Πάντως πρέπει να επισημανθεί το γεγονός ότι, ο συμπολίτης πολιτικός και με αυτό το βιβλίο του όπως και με πολλά άλλα προηγούμενα που παρουσιάστηκαν στην Αθήνα, ενώπιον μεγάλου ακροατηρίου πολιτειακών, πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών παραγόντων, παρά την συμπωματική αυτόν τον καιρό απουσία του από τα κοινοβουλευτικά έδρανα, είναι πάντα παρών στα εντυπωσιακά, έως και ανατρεπτικά δρώμενα των τελευταίων χρόνων.
Αρκεί και μόνο να διαβάσει κανένας το μοτό του εξωφύλλου.
Θα τολμούσε να πει κανένας ότι, ίσως άλλος πολιτικός των τελευταίων δεκαετιών, δεν επιχείρησε τόσο μεγάλη και βαθιά ανατομία του Ελληνικού προβλήματος, στα πλαίσια της επιχειρουμένης παγκοσμιοποίησης, όση ο Σωτήρης Χατζηγάκης.
Αν ο αναγνώστης αφαιρέσει λίγες ώρες απ' τον καθημερινό προγραμματισμό του, για να διαβάσει αυτή τη νέα συγγραφική του δουλειά, θα διαπιστώσει αβίαστα πόσο αναγκαία είναι, ιδιαίτερα σήμερα, η αποτύπωση της αλήθειας, για τα πολιτικά μας πράγματα που σημάδεψαν τη ζωή μας και προδιαγράφουν το μέλλον της.
Κι' αυτή την απλή διαπίστωση μεταφέρω εδώ.

 

ΘΥΜΙΟΣ ΓΡ. ΛΩΛΗΣ

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com