A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Δεύτερο ιατρείο στην Καλαμπάκα λειτουργεί ο Ψυχίατ-ρος Χρίστος Χ. Λιάπης MD, MSc, PhD

E-mail Εκτύπωση PDF

liapis 400 LiapisΜετά το Ιατρείο στην Κηφισιά, επί της οδού Γρηγο-ρίου Λαμπράκη 36, ο  Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών  Χρίστος Χ. Λιάπης MD, MSc, PhD, ... 

λειτουργεί και το Δεύτερο στην Καλαμπάκα, από τον Ιούνιο του 2018, ως παράρτημα του ιατρείου του στην Κηφισιά. Σε έναν χώρο υψηλού συμβολισμού για το πεδίο των νευροεπιστημών, στην οδό Περικλέους 8, εκεί που ασκούσε το λειτούργημα της ιατρικής ο αείμνηστος Νευρολόγος Θύμιος Ζιανός.

Liaphs-karta470Ο Δρ. Λιάπης ανέφερε σχετικώς:
«Ξεκίνησα το 2ο Ιατρείο μου στην Καλαμπάκα, γιατί θέλω να προσφέρω στους πάσχοντες συμπατριώτες μου. Εδώ στον τόπο μου, όπου με φέρνει το προσωπικό και αυτοδημιούργητο αφήγημά μου. Ένα αφήγημα προσφοράς, χρησιμότητας αλλά και απωλειών. Γιατί, στην Καλαμπάκα, ως γιατρό, με φέρνει η απώλεια του πατέρα μου, Χρυσοστόμου Λιάπη, αποστράτου Αξιωματικού της Πολεμικής μας Αεροπορίας, ο οποίος έδωσε άνισο, δεκατετράχρονο αγώνα με τη νόσο του Parkinson. Αυτός ο λεβέντικος αγώνας απέναντι στη χρόνια νόσο και στον ψυχικό πόνο που αυτή προκαλεί υπήρξε το έναυσμα για να ασχοληθώ με την ιατρική και με τον χώρο των νευροεπιστημών, συγκεκριμένα. Εδώ που τον αποχαιρέτησα το 2002, ως πεμπτοετής φοιτητής της Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εδώ ήρθα το 2005 για να υπηρετήσω, ως Αγροτικός Ιατρός, την Επαρχία Καλαμπάκας. Εδώ έρχομαι και τώρα για να ασκήσω, πάλι, το λειτούργημά μου ως Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Γιατί οφείλουμε να παλέψουμε, όλοι, ώστε να μετατρέψουμε την κάθε απώλεια σε δύναμη προσφοράς. Αν αυτό γίνει προσωπικό μας αφήγημα και συνολική οδηγός παράσταση της κοινωνίας, τότε ναι, η χώρα μας έχει ελπίδες, όχι μόνον να βελτιώσει το συνολικό επίπεδο υγείας και ευημερίας του πληθυσμού της αλλά και να βγει, πραγματικά, από την κρίση.
Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και συνέχειας της προσφοράς στους πάσχοντες συμπολίτες μου, προχωρούμε μαζί, με τον πήχη του ήθους, της επιστημοσύνης και της ανθρωπιάς να είναι ήδη τοποθετημένος πολύ ψηλά, σε έναν χώρο του οποίου η αισθητική αποκαλύπτει την ξεχωριστή ποιότητα και τη σπάνια ευαισθησία του αείμνηστου νευρολόγου Θύμιου Ζιανού. Σε έναν χώρο ο οποίος φιλοδοξεί να συνεχίσει να λειτουργεί, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ψυχιατρικής φροντίδας, με καινοτόμες θεραπευτικές παρεμβάσεις, όπως η φωτοθεραπεία, οι ομάδες ψυχοεκπαίδευσης και η συμβουλευτική σε ειδικές ομάδες ασθενών, όπως οι γυναίκες που λαμβάνουν ψυχιατρική φαρμακευτική αγωγή και επιθυμούν να τεκνοποιήσουν, οι πάσχοντες από σπάνιες μορφές ανοιών, ψυχογηριατρικοί, ασθενείς και οι εμφανίζοντες ανθεκτικές μορφές συναισθηματικών διαταραχών, πάνω στις οποίες εκπαιδεύθηκα στο Πανεπιστήμιο του Tufts της Βοστώνης.
Με αναγνώριση και με προσδοκία συνεργασίας προς τους αξιόλογους συναδέλφους του νομού της ιδιαιτέρας μου πατρίδας, τόσο στο πεδίο της Ψυχιατρικής, όσο και των συναφών ειδικοτήτων, ξεκίνησα το δεύτερο, αυτό, επαγγελματικό και λειτουργηματικό μου εγχείρημα, λειτουργώντας το ιατρείο μου στην Καλαμπάκα κατά τα απογεύματα της Παρασκευής, του Σαββάτου και της Κυριακής, καθώς και κατά τα πρωινά Σαββάτου και Κυριακής, ευελπιστώντας να μετριάσω τον πόνο της απώλειας και την αίσθηση κενού που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα ο ιατρικός κόσμος, οι πολίτες και -κυρίως- οι πάσχοντες της Καλαμπάκας και του νομού των Τρικάλων, προς τους οποίους, μόνη μου φιλοδοξία αποτελεί η αφοσιωμένη προσφορά και η πολύτροπη χρησιμότητά μου».

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

12ο_Afisa.jpg

2_2.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com