A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εγκρίθηκαν 114 μόνιμες θέσεις εργασίας στους Δήμους των Τρικάλων – 9 στον Δήμο Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

dimarxeio trikalon 1Εκατόν δεκατέσσερις (114) μόνιμες θέσεις πρόκειται να προ-κηρυχθούν για προσλήψεις στους Δήμους των Τρικάλων, με-τά την έγκριση για 8845 θέσεις σε υπηρεσίες...

ανταποδοτικού χαρακτήρα των δήμων (καθαριότητα κ.ά.) μέσω διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, που ενέκριναν οι υπουργοί Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη.
Οι αποφάσεις αφορούν στην πλήρωση συνολικά 8.045 κενών οργανικών θέσεων σε ΟΤΑ Α' Βαθμού, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών και στην πρόσληψη συνολικά 800 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ.
Για το Δήμο Τρικκαίων προβλέπεται η πρόσληψη 31 εργαζόμενων, στον Δήμο Καλαμπάκας 9, στον Δήμο Πύλης 9 και στον Δήμο Φαρκαδόνας 17. Επίσης προβλέπονται 28 θέσεις στη ΔΕΥΑ Τρικάλων, 15 στη ΔΕΥΑ Φαρκαδόνας και 5 στην ΠΑΘΥΔ.

 

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com