A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Ομιλία από τον Ορθοπαιδικό κ. Οικονομίδη Γεώργιο με θέμα: «Βλαισός Μέγας Δάκτυλος (κότσι)»

E-mail Εκτύπωση PDF

oik1 - ΑντιγραφήΟ Ορθοπαιδικός Χειρουργός κ. κ. Οικονομίδης Γεώργιος σας προσκαλεί στην ομιλία του με θέμα: «Βλαισός Μέγας Δάκτυλος (κότσι)» η οποία θα πραγματο-ποιηθεί το Σάββατο 9 Δεκεμ-βρίου και ώρα 18.30,...

στο ξενοδοχείο Grand Meteora στο Καστράκι Καλαμπάκας.
oikon2Βιογραφικό
Ο χειρούργος ορθοπαιδικός Γιώργος Οικονομίδης ξεκίνησε την ειδικότητα της Ορθοπαιδικής αρχικά εξασκούμενος ένα χρόνο στη Πανεπιστημιακή χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Γ. Παπανικολάου Θεσσαλονίκης υπό τη Διεύθυνση του Καθηγητή Ιωάννη Δαδούκη ( 1990-1991 ) και ακολούθως στην Ορθοπαιδική Πανεπιστημιακή Κλινική του ιδίου Νοσοκομείου υπό τη Διεύθυνση του Καθηγητή Παναγιώτη Συμεωνίδη (1991-1995).
Μετά τη λήψη του τίτλου ειδικότητας Ορθοπαιδικής επιλέχθηκε για την παρακολούθηση της υποτροφίας «Γεώργιος Χαρτοφυλλακίδης» στην Ορθοπαιδική Κλινική «Αθλητικών Κακώσεων» στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (Κ.Ε.Ο.Χ - Ε.Ε.Χ.Ο.Τ) υπό τη διεύθυνση του Παντελή Νικολάου (1995- 1996).
Διετέλεσε επίσημος ιατρός της Π.Α.Ε ΠΑΟΚ επί 13 έτη ( 1996-2008 ) και (2013-2014). Είναι μόνιμος συνεργάτης, επί εικοσαετίας, της ιδιωτικής κλινικής Άγιος Λουκάς Θεσσαλονίκης.
Από το 2008 μέχρι το 2013 υπήρξε επίσημος ιατρός της Εθνικής Ποδοσφαιρικής Ομάδας της Κύπρου.
oik1Συμμετείχε στις δραστηριότητες ορθοπαιδικών κλινικών του εξωτερικού, αρκετές εκ των οποίων αποτελούν μεγάλα κέντρα αναφοράς σε παγκόσμιο επίπεδο και οι διευθυντές τους πρωτοπόροι στην προώθηση νέων χειρουργικών τεχνικών.
Επιλεκτικά αναφέρουμε τους ορθοπαιδικούς Di Giacomo, Cambagnia, Taverna, Bariberi, Bianchi. Παρακολούθησε ή συμμετείχε ενεργά σε μεγάλο αριθμό συνεδρίων με πρακτική εξάσκηση (workshops) τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού και εξακολουθεί να ενημερώνεται για ό,τι νεότερο ανακύπτει στη διεθνή βιβλιογραφία σε πρωτοποριακά κέντρα του εξωτερικού. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματιολογίας (Ε.Ε.Χ.Ο.Τ) και της Ορθοπαιδικής Τραυματιολογικής Εταιρείας Μακεδονίας - Θράκης (Ο.Τ.Ε.Μ.Α.Θ).

oikon3

 

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com