A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα Σάββατο 18 Αυγούστου

E-mail Εκτύπωση PDF

voriadesΚαλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με υψηλές θερμοκρασίες στα δυτικά και πολύ ενισχυμένους βόρειους ανέμους στο Αιγαίο, προβλέπει για σήμερα Σάββατο 18 Αυγούστου, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.).

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, σε κεντρικό και νότιο Αιγαίο και Ικάριο έως την θάλασσα των Κυθήρων οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 7 με 8 μποφόρ.

Περισσότερο θα «κουνηθούν» όσοι έχουν προγραμματίσει να αναχωρήσουν από τα νησιά από τις 10 το πρωί έως το απόγευμα, αφού κατά την διάρκεια αυτών των ωρών οι άνεμοι θα είναι ισχυρότεροι.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, από 21 έως 33 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 22 έως 36 στη Δυτική Ελλάδα και από 25 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. Στα Δωδεκάνησα και στη νότια Κρήτη η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά στους 34 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις τοπικά θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις, αρχικά ασθενείς και μέτριοι μετά το μεσημέρι.
Αττική
Καλό καιρό με ενισχυμένους βόρειους ανέμους, προβλέπονται για την Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 βαθμούς Κελσίου. Ισχυροί βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στον Σαρωνικό και σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.
Θεσσαλονίκη
Τοπικές νεφώσεις αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 βαθμούς Κελσίου. Μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στον Θερμαϊκό μετά το μεσημέρι.
Μακεδονία, Θράκη
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν νεφώσεις με πιθανότητα βροχών στα ορεινά της κεντρικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 ως 33 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 ως 35 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά της βόρειας Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 ως 33 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη

Ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 ως 29 βαθμούς Κελσίου.

Zougla.gr

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com