A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΕΛΙΤ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΤις δυσκολότερες μέρες περνάει ο Λαός μας αυτήν την εποχή. Η ερχόμενη εβδομάδα και ο Σεπτέμβριος είναι ορόσημα για την τύχη της χώρας μας, για το μέλλον των παιδιών μας. Οι συναντήσεις του Πρωθυπουργού με κορυφαία στελέχη της Ε.Ε. , όπως με τον Γιούνγκερ, με τον Γάλλο Πρόεδρο Ολάν και την Καγκελάριο της Γερμανίας Μέρκελ θα κρίνουν την περαιτέρω πορεία μας σ' Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Οι δηλώσεις αξιωματούχων της Ε.Ε. πάνε κι έρχονται. Απ' αυτές άλλες είναι αρνητικές κι άλλες θετικές. Μια ξεχωριστή, όμως, παρουσία στη χώρα μας ήταν αυτή του πρώην Καγκελαρίου της Γερμανίας του Γκέρχαρντ Σρέντερ, ο οποίος έδωσε στην ΝΕΤ μια πρωτοφανή συνέντευξη. Τι είπε ο Σρέντερ; «ότι συνειδητά επέλεξε να κάνει τις διακοπές του στη Κώ, στην Ελλάδα δηλαδή, ότι πρέπει να σταματήσει η ρητορική κατά της Ελλάδος, ότι η Ευρώπη χρωστά πολλά σ΄αυτήν την χώρα, ότι η Ευρώπη χωρίς τον Ελληνικό πολιτισμό θα ήταν απίστευτα φτωχότερη και ότι δεν μπορούν οι εργατικοί Έλληνες, που αγωνίζονται για να συντηρήσουν τις οικογένειές τους, να φορτώνονται τα ΛΑΘΗ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΛΙΤ». Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα φιλέλληνες .

Βρίσκονται ακόμα άνθρωποι με το πολιτικό και επιστημονικό ανάστημα του Σρέντερ για να μας δώσουν μια ελπίδα για την σωτηρία της πατρίδας μας. Όλοι γνωρίζουν πλέον ότι πληρώνουμε τα εγκλήματα της πλειοψηφίας των πολιτικών και οικονομικών ΛΑΜΟΓΙΩΝ της χώρας μας. Αυτοί λεηλάτησαν τον πλούτο μας και εμείς πληρώνουμε τα Δάνεια που έπαιρναν για να τα κλέβουν.

Δεν κατάλαβε, όμως, το πολιτικό σύστημα ότι το πάρτι τελείωσε και σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν στον Λαό. Παρά ταύτα τα προνόμια είναι προνόμια και τον λαό τον θεωρούν ακόμα και σήμερα «κολίγο».

Έτσι οι πρώην Πρωθυπουργοί και οι πρώην Πρόεδροι της Βουλής, που είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή μας έχουν μέσα στο Κοινοβούλιο Γραφεία πολυτελέστατα, υπαλλήλους και δικαίωμα να διορίζουν ακόμα και τα παιδιά τους χωρίς ίχνος ντροπής. Οι υπάλληλοι της Βουλής είναι όλοι διορισμένοι από το ΠΑΡΑΘΥΡΟ και αποτελούν επιλογές των κομμάτων, των Πρωθυπουργών, των Υπουργών, και των Βουλευτών. Όλοι δε αυτοί οι ΠΡΩΗΝ έχουν και από είκοσι-πενήντα αστυνομικούς για να τους φυλάνε. Φυσικά τα έξοδα είναι του.... ΛΑΟΥ....!!!

Στέγνωσαν τον οικογενειακό προϋπολογισμό, αύξησαν την ανεργία, μεγάλωσαν την αβεβαιότητα για το μέλλον, έφεραν τις αυτοκτονίες, έδιωξαν τους υπαλλήλους και δημιούργησαν ένα τεράστιο κύμα φυγής στην ξενιτιά. Ούτε Ιερείς δεν έχουμε για να λατρέψουμε τον Θεό μας, αφού φυσικά πήραν τεράστια περιουσιακά στοιχεία από την Εκκλησία, η οποία και πληρώνει ΟΛΟΥΣ τους φόρους, όπως δήλωσε ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και έχει τεράστιο Εθνικό και Κοινωνικό έργο.

Δυστυχώς, ο Λαός πληρώνει τα Λάθη της Πολιτικής και Οικονομικής Ελίτ, κατά τον Σρέντερ, από την οποία ΕΛΙΤ ούτε κανένας μπήκε φυλακή, ούτε δημεύθηκε κανενός η περιουσία. Μακάρι ο σημερινός Πρωθυπουργός και η Πολυκομματική κυβέρνηση που είναι η τελευταία ελπίδα μας, να πετύχουν την σωτηρία της πατρίδας μας και έπειτα να στείλουν στην Δικαιοσύνη τα Λαμόγια της Πολιτικής και Οικονομικής Διαπλοκής, αφού πάρουν πίσω τα κλεμμένα.

Ο Λαός πρέπει κάποτε να δικαιωθεί....!

Γράφει ο Δρ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, D.Ed., M.Ed., Ph.D.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com