A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Ο καθηγητής Γιάννης Δήμας διδάσκει εντός και εκτός Ελλάδος

E-mail Εκτύπωση PDF

gian d1Το περασμένο Σαββατοκύριακο 20-21 Ιανουαρίου ο συντο-πίτης μας πανεπιστημιακός δάσκαλος κ. Γιάννης Δήμας ήταν καλεσμένος και δίδαξε σε προγραμματισμένο σεμινάριο...

που διοργάνωσε το Λύκειο Ελληνίδων Καλαμάτας στην πόλη της Καλαμάτας.
Αξίζει να αναφερθούν λίγα λόγια από τα όσα αναφέρθηκαν και δημοσιεύτηκαν στα εκεί τοπικά Μ.Μ.Ε. και στο facebook από τα μέλη και τους Χοροδιδασκάλους του Λ.Ε.Κ.
(Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον πανεπιστημιακό δάσκαλο Γιάννη Δήμα για το μοναδικό σεμινάριο στο Λύκειο των Ελληνίδων Καλαμάτας. Μία διδακτική εμπειρία υψηλού επιπέδου. Η ρυθμολογική ανάλυση, η μεταδοτικότητα, το πάθος και το ταλέντο, ο συνδυασμός της βιωματικής εμπειρίας με την επιστημονική γνώση και πάνω απ' όλα η απίστευτη ενέργεια και το δόσιμο ψυχής, θα μας μείνουν αξέχαστα! Καλή συνέχεια στο σπουδαίο έργο σας και σας περιμένουμε σύντομα!).
Σήμερα ο συντοπίτης μας καθηγητής αναχωρεί για Μόναχο και στη συνέχεια για Σάλτσμπουργκ, όπου καλέστηκε ως εισηγητής σε δύο αξιόλογες διδακτικές συνεδρίες: 27-28 Ιανουαρίου στο Dachau Νταχάου Γερμανίας και στις 1-4 Φεβρουαρίου σε Tanzakademie στην Αυστρία. Τον μήνα Μάρτιο είναι προγραμματισμένο να συμμετάσχει σε τέσσερες ανάλογες διδακτικές δραστηριότητες. 3-4 και 8-11 Μαρτίου στην κεντρική Ευρώπη, 17-18 Μαρτίου στην πόλη των Ιωαννίνων και 22-25 Μαρτίου προγραμματίζεται να διδάξει στην Μαριούπολη της Ουκρανίας.
Άλλη μια σειρά αξιόλογων σεμιναρίων ακολουθεί το δίμηνο Απρίλιος Μάιος εντός και εκτός Ελλάδος. Καλό κουράγιο και καλή του επιτυχία!

gian d2

gian d3

gian d4

 

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

12ο_Afisa.jpg

2_2.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com