A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΣΕΠ-8.845 μόνιμοι σε δήμους: Χρονοδιάγραμμα & κα-τανομή ανά κατηγορία εκπαίδευσης

E-mail Εκτύπωση PDF

asep-1-2-Θέμα ημερών είναι η δημοσιοποίηση της προκήρυξης για τους 8.171 μόνιμους στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων και όπως διαβεβαιώνουν πηγές του ΑΣΕΠ το...

ένθετο «Καριέρα+Εργασία» της ΕΦΣΥΝ, ήδη έχει προχωρήσει η κατανομή θέσεων ανά κατηγορία εκπαίδευσης. Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι παρά τις καθυστερήσεις που οφείλονται κυρίως, στην αναντιστοιχία που παρατηρείται μεταξύ των θέσεων που πρόκειται να προκηρύξει η Ανεξάρτητη Αρχή με τις θέσεις για τις οποίες ζητούνται διάφορα προσόντα, το επικαιροποιημένο χρονοδιάγραμμα στο οποίο είχε αναφερθεί στο προηγούμενο τεύχος το ένθετο «Καριέρα+Εργασία» της ΕΦΣΥΝ ισχύει.
Συγκεκριμένα, πηγές του ΑΣΕΠ σχετικά με το χρόνο αποστολής της προκήρυξης στο Εθνικό Τυπογραφείο, σημειώνουν χαρακτηριστικά: «Ο ορίζοντας μας είναι να βγει η προκήρυξη μέχρι τέλος Γενάρη». Ωστόσο υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να αποσταλεί και στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.
Δηλαδή, με βάση το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή το ΑΣΕΠ:
Η αποστολή Προκήρυξης στο Εθνικό Τυπογραφείο αναμένεται να γίνει άμεσα 
Η Δημοσίευση στο ΦΕΚ αναμένεται να γίνει μέσα σε πέντε ημέρες από την αποστολή της (σ.σ. δηλαδή από 30 Ιανουαρίου έως 5 Φεβρουαρίου)
Οι αιτήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν από τις 14 έως τις 20 Φεβρουαρίου, αφού προηγηθεί η 15θημερη διαδικασία «ωρίμανσης»: (σ.σ. να γίνει δηλαδή γνωστή στο ευρύτερο κοινό)
Η υποβολή αιτήσεων αναμένεται να ολοκληρωθεί μετη την προθεσμία των 15 ημέρων για την ηλεκτρονική υποβολή και ακόμη τριών ημερών για την αποστολή των σχετικών δικαιολογητικών στο ΑΣΕΠ, δηλαδή, από 1 έως 5 Μαρτίου.
Η κατανομή των 8.171 θέσεων μέσω ΑΣΕΠ
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ένθετου «Καριέρα+Εργασία» της ΕΦΣΥΝ, οι 8.171 θέσεις έχουν κατανεμηθεί ως εξής:
-5.241 θα είναι οι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ)
-2.714 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.)
-216 Τεχνολογικής και Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.)
Η κατανομή των πρώτων 559 θέσεων μέσω ΟΑΕΔ
Υπενθυμίζεται ότι με ΑΠΟΦΑΣΗ της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου έγινε η κατανομή των πρώτων 559 θέσεων της προκήρυξης που θα προκηρυχθούν μέσω ΟΑΕΔ. Πρόκειται για ΥΕ και ΔΕ θέσεις που αφορούν τα προστατευόμενα πρόσωπα του Ν. 2643/98

 

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com