A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Θεατρική παράσταση από το Θεατρικό Εργαστήρι «Επί Σταγών»

E-mail Εκτύπωση PDF

a1fisa 6 2Το Θεατρικό Εργαστήρι  «Επί Σταγών» στέκεται με θαυμασμό μπροστά στο ξεχωριστό θεατρικό έργο της Αγκάθα Κρίστι «Η Ποντικοπαγίδα»...

και το ανεβάζει με απόλυτο σεβασμό, όπως αρμόζει το μακροβιότερο έργο στην ιστορία του παγκόσμιου θεάτρου, καθώς παίζεται συνεχώς στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου από τις 25 Νοεμβρίου 1952 έως σήμερα.
Οκτώ άνθρωποι - πέντε άνδρες και τρεις γυναίκες- συγκεντρώνονται σε μια εξοχική πανσιόν, στο «Monskwell Manor», που το διευθύνει ένα νεαρό ζευγάρι, η Μόλυ και ο Τζάιλς Ράλστον.
Λίγες μέρες ψυχικής ηρεμίας και ξεγνοιασιάς τους περιμένουν... Τουλάχιστον, έτσι πιστεύουν όλοι. Γρήγορα, όμως, θα διαπιστώσουν πως ανάμεσά τους έχει παρεισφρήσει κι ένας στυγερός δολοφόνος, που έχει ήδη σκοτώσει κάποιον στο Λονδίνο. Η κυρία Λάιον ήταν το πρώτο του θύμα. Και τώρα, αυτή κιόλας τη στιγμή, ο άνθρωπος αυτός, αργά και μεθοδικά, προετοιμάζει ένα δεύτερο... Ίσως και έναν τρίτο φόνο, με την απαράμιλλη ικανότητα του ανθρώπου που η ξεχωριστή ευφυΐα του κατευθύνεται από μια νοσηρή τάση εκδίκησης.
Το χιόνι, που πέφτει ακατάπαυστα ολόγυρα απ' την πανσιόν, δημιουργεί γύρω απ' τα εγκλωβισμένα πρόσωπα έναν αδιαπέραστο κλοιό, που ευνοεί θαυμάσια τα σκοτεινά του σχέδια. Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει. 0 αστυνόμος Τρότερ θα δοκιμάσει ένα σωρό έξυπνα τεχνάσματα προκειμένου να παγιδεύσει τον δολοφόνο, μα ο σατανικός αυτός άνθρωπος ξέρει να ξεγλιστρά... Το μακάβριο μοτίβο, τα «Τρία τυφλά ποντικάκια», θα συνοδεύει αδιάκοπα, σαν εφιαλτική υπόκρουση, το σκηνικό του τρόμου!
Πού θα σταματήσει το κακό και ποιο είναι το χέρι που σκορπίζει τον θάνατο; Ποιο απ' όλα τα πρόσωπα δεν είναι αυτό που διατείνεται, αλλά η σκοτεινή αφετηρία του κακού;
Παίζουν με τη σειρά που εμφανίζονται:
Κωνσταντίνα Τσιάμη - Μόλυ
Λάμπρος Λαγούδης – Τζάιλς
Αθανάσιος Τούλας - Κρίστοφερ Ρεν
Βούλα Νικολογιάννη – Μπόηλ
Φώτης Τρίμμης – Ταγματάρχης Μέτκαλφ
Σοφία Δρούγκα – Κέηζγουελ
Θωμάς Νταμπαλής – Παραβιτσίνι
Σπύρος Σιούτας – Τρότερ
Στη φωνή του ραδιοφώνου ο Φώτης Τζίκας

 

Σκηνικά: Φώτης Τζίκας, Δημήτρης Μέκρας, Χρήστος Σιάπκας, Σπύρος Σιούτας
Κουστούμια: Βούλα Νικολογιάννη, 'Ολγα Κουτσαλιάρη
Κομμώσεις: Ελένη Καρούτα
Ηχοληψία Φωτισμός: Γιώργος Αδάμος
Ηχογράφηση: Adamos Sound Production

Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Νικόπουλος
Ευχαριστούμε θερμά την κα. Ελένη Νασιοπούλου ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου «Αχελωίδες» για την φιλοξενία της και την έμπρακτη συμπαράστασή της στο Θεατρικό Εργαστήρι «Επί Σταγών».

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
Παρασκευή 9, Σάββατο 10, Κυριακή 11 Φεβρουαρίου και ώρα 20:30
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

a1fisa 2 6 2

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

12ο_Afisa.jpg

2_2.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com