A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Η Κίνηση της Ι. Μητροπόλεως Σταγών κ΄ Μετεώρων

E-mail Εκτύπωση

IMSM 400Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών κ΄ Μετεώρων κ. Θεόκλητος...

Την Παρασκευή 23 Μαρτίου στις 7 μ.μ θα τελέσει την ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου εις τον Ιερόν Μητροπολιτικόν Ναόν του Αγ. Βησσαρίωνος. Στη συνέχεια και ώρα 9:00μ.μ. θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου.
Το Σάββατο 24 Μαρτίου το πρωι θα παραστεί στο 40ήμερο μνημόσυνο της μακαριστής Γερόντισσας Συγκλητικής στην Ιερά Μονή Κοιμ. Θεοτόκου Γκούρας
Στη συνέχεια και ώρα 10:00 θα μεταβεί στο Καστράκι όπου και θα ομιλήσει σε ημερίδα που διοργανώνει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας (Π.Ε.Δ.Θ.) με θέμα « Θρησκευτικός- Προσκυνηματικός Τουρισμός».
Το Σάββατο το απόγευμα και ώρα 5μ.μ. θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου εις τον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ιερό Ναό Εις. Της Θεοτόκου Σταγιάδων.

 

Την Κυριακή 25 Μαρτίου ανήμερα της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της εθνικής επετείου της επαναστάσεως του 1821 θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία εις τον Ιερό Μητροπολιτικόν Ναόν του Αγ. Βησσαρίωνος.Στη συνέχεια και ώρα 10:30 π.μ. θα τελέσει την πανηγυρική Δοξολογία για την επέτειο της Εθνικής Εορτής.
Την Κυριακή το απόγευμα και ώρα 6:30 θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της αποδόσεως της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Βησσαρίωνος.

ΤΟ ΚΥΡΗΓΜΑ ΜΑΣ

Ὁ Πρωτοσύγκελλος Ἀρχιμ. Νήφων Καψάλης

Την Παρασκευή 23 Μαρτίου και ώρα 9 μ.μ. θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου

Την Κυριακή 25 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει εις την Ιερά Μονή του Μεγάλου Μετεώρου
Την Τετάρτη 28 Μαρτίου και ώρα 7:00 μ.μ. θα τελέσει την λειτουργία των προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Βησσαρίωνος.
Ανακοίνωση
Η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων στην προσπάθειά της να διευκολύνει αλλά και να δώσει την ευκαιρία στους εργαζομένους και στους νέους που έχουν φροντιστήρια , να συμμετέχουν της πνευματικής ευκαιρίας που προσφέρεται την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής με την ακολουθία των Χαιρετισμών της Παναγίας
θα πραγματοποιείται και Δεύτερη ακολουθία των Χαιρετισμών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος κάθε Παρασκευή 21.00 – 22.00.

ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΝΕΩΝ 18-38 ΕΤΩΝ

Κάθε Τρίτη, 8:30-10 μ.μ., θα πραγματοποιείται εβδομαδιαία σύναξη νέων, ηλικίας από 18-38 ετών.
Τα θέματα συζήτησης, θα δίνουν την Ορθόδοξη άποψη σε φλέγοντα, τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας, μέσα σε έναν ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο που αποδομεί σταδιακά αξίες και θεσμούς.
Τόπος συναντήσεων: υπόγεια αίθουσα γραφείων Ιεράς Μητροπόλεως, απέναντι απ' το 2ο Δημοτικό σχολείο. Είσοδος απ' την πλαϊνή πόρτα.

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com