A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

"Μας οδηγούν στη χρεοκοπία"

E-mail Εκτύπωση PDF

xreokopiaΣτην κοινωνική και οικονομική χρεωκοπία οδηγεί τη χώρα η ελληνική τρόικα σύμφωνα με δήλωση του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος.

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση.

«Η ελληνική τρόικα, αντί επαναδιαπραγμάτευσης και απαλλαγής από τους δυσμενείς όρους του Μνημονίου που υποσχέθηκε να εφαρμόσει, αυξάνει τη δοσολογία της καταστροφής και μας οδηγεί -με μαθηματική ακρίβεια- σε κοινωνική και οικονομική χρεοκοπία.

Μετά την εφαρμογή του καινοφανούς δόγματος ότι όσο βαθαίνει η ύφεση τόσες περισσότερες περικοπές και μεγαλύτερους ακρωτηριασμούς θα κάνει στο κοινωνικό σώμα, με το ποσό των μέτρων να διαφοροποιείται προς τα πάνω με έναν αυτόματο υφεσιακό μηχανισμό, τώρα επιχειρεί να παρουσιάσει το αποκηρυχθέν και από τους τρεις «φιάσκο» της εφεδρείας με ακόμη εντονότερο τρόπο!

Στήνοντας μια επιχείρηση επικοινωνιακής παραπλάνησης, προσπαθεί να παρουσιάσει την επιμήκυνση του χρόνου της εφεδρείας ως εντελώς «νέο»(!!) θεσμό, ωσάν αυτός να μην οδηγεί σε φτωχοποίηση μεγάλου μέρους των δημοσίων υπαλλήλων και των οικογενειών τους και βεβαίως σε απόλυση. Όλες οι εφεδρείες ως μέθοδος καταστροφής του κράτους από το αναχρονικό και επιθετικό νεοφιλελεύθερο δόγμα, είναι βέβαιο ότι θα αποστερήσει τον Ελληνικό Λαό από την προσφορά κρίσιμων υπηρεσιών, ακόμη και στους απομακρυσμένους και ευαίσθητους χώρους του εθνικού κορμού.

Εφαρμόζεται πλέον Δημοσιοϋπαλληλικό και Συνταγματικό Δίκαιο κατεχόμενης χώρας.»

e-nikos

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com