A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Απεργιακό διήμερο 30 και 31 Μαΐου: Χωρίς τρένα και ει-δήσεις την Τετάρτη

E-mail Εκτύπωση PDF

apergia-2Η ΓΣΕΕ διοργανώνει συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 το πρωί της  Τετάρτης, ενώ το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση στις 10:30 στην Ομόνοια. ...

Πώς θα κινηθούν λεωφορεία και τρόλεϊ

Με προβλήματα και οι μετακινήσεις του επιβατικού κοινού.

Ειδικότερα, την Τετάρτη, 30 Μαΐου, τα λεωφορεία (και τα Express Αεροδρομίου) και τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 9:00 το πρωί έως και τις 9:00 το βράδυ.

Την Πέμπτη 31 Μαΐου, λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι, τρόλεϊ και λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα είναι ακινητοποιημένα όλη την ημέρα.

«Χειρόφρενο» σε τρένα και Προαστιακό

Ακινητοποιημένα θα είναι την Τετάρτη 30 Μαΐου τα τρένα και ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος, ενώ δεν θα πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια του Μετρό από/προς Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο.

Χωρίς πλοία λόγω απεργίας της ΠΝΟ

Επίσης, 24ωρη απεργία έχει κηρύξει η ΠΝΟ για τις 30 Μαΐου. Έτσι, τα πλοία θα είναι δεμένα στα λιμάνια όλη την ημέρα.

Ακυρώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων

Ακυρώσεις και τροποποιήσεις των πτήσεων της Aegean και της Olympic Air την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018, λόγω της στάσης εργασίας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας

24ωρη απεργία και στα ΜΜΕ

Τη συμμετοχή τους στην 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, με την κήρυξη 24ωρης απεργίας στις 30 Μαΐου σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αποφάσισαν και τα διοικητικά συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ.

Απεργούν και οι καθηγητές

Τη συμμετοχή της στην απεργία αποφάσισε και η ΟΛΜΕ. Οι καθηγητές ανακοίνωσαν ότι θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 30 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία στα Γενικά Λύκεια και τα ΕΠΑΛ θα διεξάγονται ενδοσχολικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τη μέλη της ΟΛΜΕ, τα αιτήματα αφορούν «σε άμεσους μαζικούς διορισμούς εκπαιδευτικών, την κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου για το συνταξιοδοτικό, το αίτημα για μισθούς και συντάξεις αξιοπρέπειας, τον υπολογισμό της διετίας 2016-2017 για τη μισθολογική εξέλιξη, αλλά και την απόσυρση του Νομοσχεδίου για τις Δομές λειτουργίας σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση».

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com