A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Μίνι καύσωνας έως την Πέμπτη

E-mail Εκτύπωση PDF

kausonas-miniΟ Ιούνιος ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα πρέπει να είναι ζεστός ή αν θα μας προσφέρει ανάσες δροσιάς, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος. ...

«Αυτή την εβδομάδα που διανύουμε φαίνεται ότι θα βιώσουμε όλες αυτές τις καιρικές μεταβολές που θα χαρακτήριζαν έναν «κυκλοθυμικό» μήνα όπως ο Ιούνιος», συνεχίζει με δημοσίευση του στο Facebook.
Ήπια θερμή εισβολή έως την Πέμπτη
Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, από σήμερα Τρίτη έως και την Πέμπτη, θα επικρατήσουν συνθήκες ήπιας θερμής εισβολής, της 2ης για το φετινό καλοκαίρι. Μάλιστα, δεν προβλέπονται ακραίες θερμοκρασίες ακόμη και σε τοπικό επίπεδο αλλά όπως όλα δείχνουν ο υδράργυρος θα «σκαρφαλώσει» ακόμη και στους 37-38°C στις ευπαθείς στη ζέστη περιοχές.
Κορύφωση της ζέστης την Τετάρτη
Η Τετάρτη φαίνεται ότι θα είναι η ημέρα που θα επικρατήσει η περισσότερη ζέστη τουλάχιστον για τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Στις ευπαθείς στη ζέστη περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής Ελλάδας και της Κρήτης (κάμπος Θεσσαλίας, Κωπαίδα Βοιωτίας, Αργολικός κάμπος, κάμπος Λακωνίας, Μεσσαρά Κρήτης) η θερμοκρασία θα προσεγγίσει ή και πολύ τοπικά ίσως για λίγο ξεπεράσει τους 37-38°C.
Την Πέμπτη η ζέστη θα περιοριστεί στα ανατολικά και νότια τμήματα, τόσο της ηπειρωτικής όσο και της νησιωτικής Ελλάδας, και σταδιακά θα μας αποχαιρετήσει.
Καθ' όλη τη διάρκεια αυτούς του θερμού τριημέρου, δεν θα λείψουν οι μπόρες και οι τοπικές καταιγίδες κυρίως από τις ορεινές (αλλά και ορισμένες ημιορεινές) περιοχές της δυτικής, κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.
Από την Παρασκευή ξεκινά η κακοκαιρία
Την Παρασκευή θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα μπόρες, βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στις δυτικές και βόρειες περιοχές και προς το απόγευμα θα επεκταθούν και στα κεντρικά της ηπειρωτικής Ελλάδας. Αυτή η αλλαγή του καιρού θα είναι η έναρξη μιας κακοκαιρίας που ενδεχομένως να «κρύβει» ακόμη και έντονα φαινόμενα μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Έντονες βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο
Σχεδόν στις περισσότερες περιοχές της χώρας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ο καιρός θα είναι άστατος με κύρια χαρακτηριστικά την πτώση της θερμοκρασίας, τις βροχές, τις καταιγίδες αλλά και τις πιθανές χαλαζοπτώσεις.
Οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο θα είναι τα ηπειρωτικά τμήματα (από την Πελοπόννησο έως και τη Θράκη) συμπεριλαμβανομένων βεβαίως και των περιοχών του νομού Αττικής και Θεσσαλονίκης.
Ασφαλώς θα εκδηλωθούν και στο ιόνιο μπόρες και τοπικές καταιγίδες, όπως και σε περιοχές των νησιών του Αιγαίου. Μάλιστα, στο Αιγαίο, διαφαίνεται ότι περισσότερο θα επηρεαστεί η Κρήτη διότι στα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου τα φαινόμενα θα είναι πολύ τοπικά.

 

 

in.gr

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com