A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μετε-ώρων. 40 τα θέματα στην Ημερήσια Διάταξη

E-mail Εκτύπωση

Dimarxeio 400Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μετεώρων στις 3 Οκτωβρίου 2018, Τετάρτη και ώρα 20.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα...

παρακάτω θέματα:

1.-Αποδοχή της απόφασης ένταξης του έργου «Αναβάθμιση παιδότοπων στο Δήμο Μετεώρων» στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» για το έτος 2019, στον άξονα προτεραιότητας 1: «Αστική Αναζωογόνηση 2018» και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή του συμφώνου αποδοχής των όρων χρηματοδότησης (ΣΑΠΟ).
2.-Αποδοχή της απόφασης ένταξης του έργου «Ανακατασκευή πεζοδρομίων στην οδό Ιωαννίνων» στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισογυγίου» για το έτος 2019, στον άξονα προτεραιότητας 1: «Αστική Αναζωογόνηση 2018» και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή του συμφώνου αποδοχής των όρων χρηματοδότησης (ΣΑΠΟ).
3.-Αποδοχή απόφασης ένταξης της πράξης με τίτλο «Αγροτική Οδοποιία Δήμου Μετεώρων» στο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 και στη δράση 4.3.4. (βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις).
4.-Έγκριση της υπ. αριθμ. 16/2018 μελέτης «Αγροτική Οδοποιία σε Τ.Κ. του Δήμου Μετεώρων».
5.Έγκριση της υπ. αριθμ. 17/2018 μελέτης «Ανάπλαση οδού Μετεώρων της Δ.Κ. Καλαμπάκας του Δήμου Μετεώρων
6.-Έγκριση της υπ. αριθμ. 13/2018 μελέτης του έργου: ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΒΡΑΧΩΝ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΑΒΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
7.-Υποβολή πρότασης για ένταξη της πράξης με τίτλο «Αγροτική οδοποιία σε Τ.Κ. του Δήμου Μετεώρων» στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΦΗΜΟΣ –κάλυψη οικονομικής διαφοράς από ιδίους πόρους.
8.-Απόφαση/δέσμευση του Δ.Σ. περί ένταξης του έργου: με τίτλο «Αγροτική Οδοποιία σε Τ.Κ. του Δήμου Μετεώρων» στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου όταν αυτό εκπονηθεί.
9.-Απόφαση υποβολής προτάσεων ένταξης των α) ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΒΡΑΧΩΝ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΑΒΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ και β) Ανάπλαση οδού Μετεώρων της Δ.Κ. Καλαμπάκας του Δήμου Μετεώρων στο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020.
10.-Απόφαση/δέσμευση του Δ.Σ. περί ένταξης του έργου με τίτλο «ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΒΡΑΧΩΝ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΑΒΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ» στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου όταν αυτό εκπονηθεί.
11.-Απόφαση/δέσμευση του Δ.Σ. περί ένταξης του έργου με τίτλο «Ανάπλαση οδού Μετεώρων της Δ.Κ. Καλαμπάκας του Δήμου Μετεώρων στο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020» στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου όταν αυτό εκπονηθεί.
12.-Αύξηση ωρών εργασίας υπαλλήλου ΙΔΑΧ μειωμένου ωραρίου
13.-Πρόσληψη Παιδιάτρου, για την αντιμετώπιση των αναγκών των Παιδικών Σταθμών Δήμου Καλαμπάκας
14.-Έγκριση προγραμματικής Σύμβασης Δήμου & ΔΕΥΑΚ για την εκτέλεση του έργου: «Αντιμετώπιση προβλημάτων Λειψυδρίας»
15.-Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου στο ΦοΔΣΑ Δυτικής Θεσσαλίας με την επωνυμία «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.» & δ.τ. «Π.Α.Δ.Υ.Θ. Α.Ε.» σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 245 του ν.4555/2018».
16.-Αποδοχή και κατανομή πίστωσης για λειτουργικές δαπάνες των σχολείων»
17.-Αναμόρφωση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Δήμου Μετεώρων, έτους 2018
18.-Κατάρτιση μεσοπρόθεσμου προγράμματος δημοσιονομικής στρατηγικής 2019-2021.
19-Έκφραση απόψεων του δημοτικού συμβουλίου επί των απαγορεύσεων βοσκής που προκύπτουν στα πλαίσια διαχείρισης του Δημοτικού δάσους ΘΕΟΤΟΚΟΥ για το έτος 2018.
20.-Έκφραση απόψεων του δημοτικού συμβουλίου επί των απαγορεύσεων βοσκής που προκύπτουν στα πλαίσια διαχείρισης του Δημοτικού δάσους ΘΕΟΤΟΚΟΥ Τ.Κ. Αχλαδέας για την περίοδο 2017-2026.
21.-Έκφραση απόψεων του δημοτικού συμβουλίου επί των απαγορεύσεων βοσκής που προκύπτουν στα πλαίσια διαχείρισης του Δημοτικού δάσους ΑΧΛΑΔΕΑΣ για την περίοδο 2017-2026.
22.-Έκφραση απόψεων του δημοτικού συμβουλίου επί των απαγορεύσεων βοσκής που προκύπτουν στα πλαίσια διαχείρισης του Δημοτικού δάσους ΑΧΕΛΙΝΑΔΑΣ για την περίοδο 2017-2026.
23.-Αίτηση Μπερντέ Κων/νου (χορήγηση αδείας πωλητή λαϊκών αγορών).
24.-Αίτηση Β' Δασικού Συνεταιρισμού Βλαχάβας (δικαίωμα εκμετάλλευσης δασικών προϊόντων ατομικών αναγκών ) Κοινότητας Βλαχάβας
25.-Αίτηση Αγροτικού Δασικού Συνεταιρισμού Ασπροκκλησιάς (δικαίωμα εκμετάλλευσης δασικών προϊόντων ατομικών αναγκών) Κοινότητας Ασπροκκλησιάς).
26.-Εξουσιοδότηση του δημάρχου για συναλλαγές με την Εθνική Τράπεζα.
27. Συγκρότηση επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου: «Επισκευή στέγης Πολιτιστικού Κέντρου»
28.-Έξοδα διαμονής μελών του οργανισμού ( Το Χαμόγελο του Παιδιού).
29.-Ετήσια συνδρομή του Δήμου στο ΚΕΠ Υγείας.
30.-Έγκριση δαπανών που θα πραγματοποιηθούν για τις εκδηλώσεις του Δήμου (για τις επετείους της 28ης Οκτωβρίου και της πυρπόλησης της πόλης της Καλαμπάκας).
31.-Έγκριση δαπανών για την Τρίτη ηλικία (ΚΑΠΗ).
32.-Τροποποίηση προϋπολογισμού.
33.-Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών του Δήμου
34.-Αίτηση VODAFONE (λύση συμβάσεων)
35.-Αίτηση Αλκούσι Σκιπόνια (εκμίσθωση δημοτικής έκτασης).
36.- Εκμισθώσεις δημοτικών εκτάσεων.
37.-Αίτηση Ντέρτου Ηλία (εκμίσθωση δημοτικής έκτασης).
38.-Αίτηση Κοτσίρα Χαραλάμπους (εκμίσθωση δημοτικής έκτασης)
39.-Αίτηση Ούρδα Άννας (παράταση μίσθωσης σύμβασης).
40.-Αίτηση Ζαχαρούλας Γιαβρούτα-Λούδα. (αδέσποτα).

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.

ΧΑΛΑΤΣΑΚΗΣ ΠΟΛΥΖΩΗΣ

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com