A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΣΕΠ-3.000 προσλήψεις στους δήμους: Τι αλλάζει στη διαδικασία -Το χρονοδιάγραμμα

E-mail Εκτύπωση PDF

asep-siteΜε τη μέθοδο της 3Κ/2018 τόσο ως προς τη διαδικασία ό-σο και ως προς το περιεχόμενο  πρόκειται να προχωρήσει ο διαγωνισμός για την πρόσληψη 3.000 μόνιμων...

υπαλλήλων στο «Βοήθεια στο Σπίτι». Αυτό προέκυψε, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, από την πρόσφατη συνάντηση στη Βουλή μεταξύ εκπροσώπων των εργαζομένων με μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και τον αντιπρόεδρο των ΑΝΕΛ Π. Σγουρίδη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι εκπρόσωποι των δύο συγκυβερνώντων κομμάτων κατέστησαν σαφές ότι θα αλλάξει η αρχική διαδικασία που προέβλεπε ψήφιση νομοθετικής ρύθμισης και στη συνέχεια την υπογραφή ΚΥΑ, και τελικώς, όπως και στην προκήρυξη 3Κ/2018 θα κατατεθεί μόνο νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή εντός Νοεμβρίου, με βάση την οποία θα καταρτισθεί η σχετική προκήρυξη του ΑΣΕΠ.
H προκήρυξη αναμένεται να βγει στον αέρα στις αρχές του 2019, με στόχο στο τέλος του 2019 να βγουν τα οριστικά αποτελέσματα.
Στο διάστημα από την έναρξη του διαγωνισμού μέχρι την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων με νομοθετική ρύθμιση θα καλύπτονται οι ήδη υπηρετούντες στο πρόγραμμα και θα προβλέπεται παράταση των συμβάσεων τους μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία έκδοσης των οριστικών πινάκων προσληφθέντων.
Αναφορικά με το περιεχόμενο της προκήρυξης, στο ΥΠΕΣ αναζητούν τρόπο ώστε να προσληφθούν οι περισσότεροι από τους υπηρετούντες, κάτι που ωστόσο δεν είναι εύκολο. Στο τραπέζι παραμένει η, πιθανότερη εκδοχή, που είχε αποκαλύψει η aftodioikisi.gr: Δηλαδή, η ειδική μοριοδότηση πολύ μεγαλύτερου από το 24μηνο της 3Κ/2018, τμήματος της προϋπηρεσίας.

 

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com