A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Μετεγγραφές φοιτητών: Από σήμερα οι ενστάσεις - Κά-ντε αίτηση τώρα

E-mail Εκτύπωση PDF

foitΣυνολικά 4.806 φοιτητές θα πάρουν  μετεγγραφή, από τους 8.582 που υπέβαλαν αίτηση. Σύμφωνα με τα στοι-χεία του υπουργείου Παιδείας, οι 8.412 αιτήσεις...

αφορούσαν περιπτώσεις που εμπίπτουν στην κατηγορία κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων, ενώ 83 υποβλήθηκαν από φοιτητές που έχουν εισαχθεί στα ΑΕΙ με την ειδική κατηγορία των Ελλήνων Πολιτών Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης και 87 από φοιτητές που δήλωσαν ότι εμπίπτουν στις κατηγορίες της παραγράφου 8 του άρθρου 21 του Ν.4332/2015 (αδέλφια προπτυχιακοί φοιτητές, φοιτητές με αναπηρία, κ.ά.).
Στις περιπτώσεις έγκρισης της μετεγγραφής, οι 82 αφορούν δικαιούχους της παρ. 8 του άρθρου 21 του 4332/2015 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, και οι 49 αφορούν Έλληνες Πολίτες της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης.
Το συνολικό ποσοστό επιτυχίας ανήλθε στο 56% του συνόλου των αιτήσεων.
Επιπλέον, υποβλήθηκαν 42 αιτήσεις από φοιτητές κυπριακής καταγωγής, εκ των οποίων 9 υποβλήθηκαν από μη δικαιούχους με την κατηγορία αυτή και εν τέλει επιτυχόντες κρίθηκαν 33.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδεθούν στην ειδική εφαρμογή με τους κωδικούς με τους οποίους υπέβαλαν την αίτησή τους μέσω του σχετικού συνδέσμου https://transfer.it.minedu.gov.gr ή μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου, https://www.minedu.gov.gr.
Ενστάσεις - αιτήσεις θεραπείας θα υποβάλλονται μέσω της παραπάνω ηλεκτρονικής εφαρμογής από σήμερα, Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, μέχρι και την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018.

 

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com