A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Κακοκαιρία με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας και τις επόμενες μέρες

E-mail Εκτύπωση PDF

kakokairiΆστατος θα παραμείνει ο  καιρός  στο μεγαλύτερο  μέρος της χώρας με τις βροχές και τις χαμηλές θερμοκρασίες να κυριαρχούν και τις επόμενες μέρες. ...

Για σήμερα Κυριακή προβλέπονται νεφώσεις με βροχές κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα ενώ σποραδικές καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν κατά τόπους ισχυρές αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια με βαθμιαία επέκταση στην υπόλοιπη χώρα.
Στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά θα σημειωθούν χιονοπτώσεις οι οποίες κατά τόπους θα είναι πυκνές στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας. Από το βράδυ πιθανότατα θα εκδηλωθούν και στα υπόλοιπα βόρεια ορεινά.
Τη Δευτέρα στα δυτικά θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας πιθανότατα θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο. Στην υπόλοιπη χώρα θα κυριαρχήσουν νεφώσεις με την πιθανότητα τοπικών βροχών. Σταδιακά όμως ο καιρός θα βελτιωθεί, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Την Τρίτη τοπικές βροχές αναμένεται να εκδηλωθούν στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Την Τετάρτη θα σημειωθούν νεφώσεις οι οποίες θα είναι κατά τόπους αυξημένες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία από τα δυτικά σε δυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Την Πέμπτη συννεφιασμένο θα είναι το τοπίο σε ολόκληρη τη χώρα ενώ οι νεφώσεις θα είναι κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά όπου θα σημειωθούν και τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κινηθεί καθοδικά.

 

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com