A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Τα επόμενα «χτυπήματα» της εφορίας

E-mail Εκτύπωση PDF

eferiaΚορυφώνεται το επόμενο διάστημα ο φορολογικός Γολ-γοθάς που αντιμετωπίζουν  εκατομμύρια φορολογούμε-νοι. Πολλαπλές  φορολογικές υποχρεώσεις θα...

πρέπει να πληρωθούν στο διάστημα έως το τέλος Ιανουαρίου προκειμένου να γεμίσουν τα κρατικά ταμεία, να πιαστούν οι δημοσιονομικοί στόχοι και να φουσκώσει το «υπερπλεόνασμα» το οποίο χρησιμοποιείται κατά κόρον προκειμένου να χρηματοδοτούνται οι προεκλογικές παροχές της κυβέρνησης.
Αυτά που έχουν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι τους επόμενους μήνες είναι:
-έως το τέλος Νοεμβρίου θα πρέπει να πληρωθεί από τους φορολογούμενους η τρίτη και τελευταία δόση του φετινού εκκαθαριστικού του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων. Πρόκειται για ένα ποσό που ξεπερνά το ένα δισεκατομμύριο ευρώ και θα επιβαρύνει περίπου 2,5 εκατ. φορολογούμενου που έλαβαν χρεωστικό εκκαθαριστικό. Επίσης, έως το τέλος Νοεμβρίου θα πρέπει να εξοφληθεί η τρίτη δόση του φετινού ΕΝΦΙΑ συνολικού ύψους περίπου 600 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, θα πρέπει να πληρώσουν δόση για παλαιότερες οφειλές και οι φορολογούμενοι που έχουν ενταχθεί σε κάποια ρύθμιση, όπως για παράδειγμα στη ρύθμιση των 100 δόσεων ή στην πάγια ρύθμιση των 12 ή 24 δόσεων
-έως το τέλος Δεκεμβρίου θα πρέπει να εξοφληθούν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2019. Τα σχετικά ειδοποιητήρια αναμένεται να αναρτηθούν στο taxisnet μέσα στις επόμενες ημέρες και θα χρεώσουν τους φορολογούμενους με συνολικό ποσό περίπου 1,3 δισ. ευρώ. Η εξόφληση θα πρέπει να γίνει εφάπαξ και στην περίπτωση που χαθεί η προθεσμία επιβάλλεται πρόστιμο ισόποσο των τελών που αναλογούν στο όχημα του φορολογούμενου. Έως το τέλος του τελευταίου μήνα του έτους θα πρέπει επίσης να πληρωθεί η τέταρτη δόση του φετινού ΕΝΦΙΑ συνολικού ύψους περίπου 600 εκατ. ευρώ καθώς και δόση για παλαιότερες ρυθμίσεις
-έως το τέλος Ιανουαρίου θα πρέπει οι φορολογούμενοι να εξοφλήσουν την πέμπτη και τελευταία δόση του ΕΝΦΙΑ συνολικού ύψους 600 εκατ. ευρώ, καθώς και δόσεις για παλαιότερες ρυθμίσεις οφειλών.
Οι φορολογούμενοι που δεν μπορούν να εξοφλήσουν έγκαιρα τις φορολογικές τους υποχρεώσεις έχουν τη δυνατότητα να τις εντάξουν στην πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων, ακόμη και πριν αυτές καταστούν ληξιπρόθεσμες. Επίσης, μπορούν να κάνουν χρήση των προγραμμάτων έως 12 άτοκων δόσεων μέσω πιστωτικών καρτών που προσφέρουν οι τράπεζες στους πελάτες τους.

 

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com