A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Νέο κύμα κακοκαιρίας με χιόνια και καταιγίδες

E-mail Εκτύπωση PDF

kairos   xioniaΝέο  κύμα  κακοκαιρίας  με  βροχές,  ισχυρές  καταιγίδες και χιόνια θα χτυπήσει από τις επόμενες ημέρες τη χώρα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. ...

O καιρός μέχρι και την Τετάρτη
Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και σταδιακά στα υπόλοιπα ηπειρωτικά πλην ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά. Οι άνεμοι στα δυτικά νοτιοδυτικοί 3 με 5, βαθμιαία 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά 6 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε νότιους, νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο.
Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια καταιγίδες, μέχρι τις μεσημβρινές ώρες πιθανώς τοπικά ισχυρές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της βόρειας χώρας. Από τη νύχτα τα φαινόμενα στα δυτικά θα ενταθούν. Οι άνεμοι στα δυτικά, βορειοδυτικοί 5 με 7 και από το βράδυ δυτικοί, νοτιοδυτικοί. Στα ανατολικά αρχικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια καταιγίδες, πιθανώς τοπικά ισχυρές στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι στα δυτικά, δυτικοί βορειοδυτικοί 6 με 7 και στο Ιόνιο στην αρχή της ημέρας 8 μποφόρ. Στα ανατολικά από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 και στα νότια αρχικά τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.
Την Τρίτη 11 και την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου
Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και την Τρίτη μεμονωμένες καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι δυτικοί, βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία σε πτώση.

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com