A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Πορεία Ελπίδας: Πορεία ανακόλουθης πλεύσης

E-mail Εκτύπωση

alekos thodoris200Του συνδυασμού «Νέο Ξεκί-νημα-Ανεξάρτητος Δήμος»Του υποψηφίου δημάρχου του δήμου Μετεώρων Θοδωρή Α-λέκου.

(Συνέχεια από την πρόσφατη συνέντευξη του αντιδημάρχου Οικονομικών)...

1. Υπόθεση Σφαγείων!
Σε σχετική επισήμανση για δέσμευση του σημερινού δημάρχου ότι στις πρώτες 100 ημέρες θα επαναλειτουργήσουν τα σφαγεία, τα οποία ειρήσθω εν παρόδω σήμερα έχουν μεταβληθεί σε χωματερή, η απάντηση ήταν ότι δεν πληρούσαν τους όρους της αδειοδότησης δια τούτο και δεν λειτούργησαν.
Αλήθεια τα χαρακτηριστικά της δέσμευσης του δημάρχου ποια ήταν; Δεν το γνώριζε ότι οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις έγιναν μια άλλη εποχή και ότι δεν πληρούν τους απαιτούμενους όρους σήμερα;
Απαντήστε μας κύριε αντιδήμαρχε:
Η επιχορήγηση ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ που αφορούσε την ανάπλαση του χώρου του ΞΕΝΙΑ, αν δεν κάνουμε λάθος αφορούσε και την δημιουργία νέων σφαγείων με τις απαιτούμενες προδιαγραφές για αδειοδότηση! Αφού λοιπόν για πολλούς λόγους- κακώς- ναυάγησε η παρέμβαση στο Ξενία γιατί δεν λήφθηκε μέριμνα για την δημιουργία νέων σφαγείων; Προφανώς γιατί για σας το έργο αυτό, για το οποίο δεσμευτήκατε, αποτελούσε έργο ήσσονος σημασίας απ'ότι φάνηκε στην πράξη!
Κύριε αντιδήμαρχε.
Η απουσία σύγχρονων σφαγείων για την εξυπηρέτηση των κτηνοτρόφων και των κρεοπωλών της περιοχής μας, αλλά και για την προστασία των καταναλωτών αποτελεί αδήριτη ανάγκη. Για μας είναι έργο μείζονος σημασίας.
Οι κρεοπώλες είναι αναγκασμένοι να πηγαίνουν στις γειτονικές περιοχές , όπου λειτουργούν σφαγεία για να εξυπηρετηθούν και για να ελεγχθούν τα ζώα από τους κτηνιάτρους . Πέραν της ταλαιπωρίας που υφίστανται, αυξάνει και το λειτουργικό κόστος με αποτέλεσμα αυτό να περνάει στην τσέπη του καταναλωτή!
Ως συνέπεια των παραπάνω είναι οι κρεοπώλες να αγοράζουνε από τα ψυγεία των χονδρεμπόρων ( μια τακτική που ζημιώνει τους κτηνοτρόφους της περιοχής μας), ή να σφάζουν τα ζώα εκτός σφαγείων με κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.
Η ίδρυση νέων σύγχρονων σφαγείων λοιπόν ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ!!
2. Οι αναφορές στα έργα ανέδειξαν επίσης την αμετανόητη στάση της δημοτικής αρχής να βαπτίζει τα έργα της περιφέρειας και όχι μόνον – τώρα τελευταία και τα έργα του προγράμματος Φιλο Δήμος- ως δικά της έργα. Είπε χαρακτηριστικά ότι η Περιφέρεια παίρνει τα χρήματα και εμείς έχουμε τις μελέτες έτοιμες και τα υλοποιούμε. Αλήθεια ποιος κάνει τις μελέτες και πιο είναι το συνολικό κόστος; Μιλάμε βέβαια κατά τα λεχθέντα για σωρεία μελετών εκ των οποίων οι δύο μόνο ( Ξενία και Πάρκο), κόστισαν 25.000 ευρώ. Το συνολικό κόστος ποιο είναι και από πού αντλούνται αυτά τα χρήματα την στιγμή που δηλώνεται απερίφραστα η δύσκολη οικονομική κατάσταση του δήμου; Δεν νομίζετε ότι οφείλετε να ενημερώνετε τους πολίτες του δήμου;
Η αλήθεια ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ
3. Το σκάνδαλο στη ΔΕΥΑΜ.
Κύριε αντιδήμαρχε αποφύγατε να τοποθετηθείτε, λέγοντας ότι δεν γνωρίζετε λεπτομέρειες, παρ'ότι αντιδήμαρχος οικονομικών, με το πρόσχημα ότι η ΔΕΥΑΜ αποτελεί νομικό πρόσωπο.
Το θέμα είναι η περίεργη τοποθέτησή σας, λέγοντας ότι την υπεξαίρεση των χρημάτων την ανακάλυψε το καινούριο σύστημα που λειτουργεί στο δήμο!
Κύριε Παπαγεωργίου,
Το διπλογραφικό σύστημα που εφαρμόζει ο δήμος, αν το εφαρμόζει, και ο ετήσιος έλεγχος των οικονομικών του από ορκωτό λογιστή εκ του αποτελέσματος δεν στάθηκαν ικανά να αναδείξουν το σκάνδαλο, καθ' ότι το γεγονός αυτό καθ'αυτό ήρθε στο προσκήνιο και είδε το φως της δημοσιότητας από συνεχείς καταγγελίες συνδημοτών μας για εκκρεμείς λογ/σμούς που είχαν πληρωθεί καθώς και από την καταγγελία στο δημοτικό συμβούλιο από τον σύμβουλο της αντιπολίτευσης κ. Ζαρόπουλο .
Άρα κι εδώ υπάρχει μια ανακολουθία μεταξύ των λεχθέντων σας και της αλήθειας. Γιατί κύριε αντιδήμαρχε;
Η ειλικρίνεια ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ!!
Κύριε Αντιδήμαρχε λέχθηκε-ως ερώτηση- και συμφωνούμε σ'αυτό:
Δεν γνωρίζετε ότι τα έργα ξεκινούν από το κέντρο της πόλης κι εδώ οι πλατείες της Καλ/κας έχουν αφεθεί κατά κύριο λόγο στην τύχη τους;
Τι θα γίνει με τους κοινόχρηστους χώρους; Υπάρχει πολιτική βούληση να μπει μια τάξη; Οι κίτρινες γραμμές έχουν εξαφανιστεί.
Η Τρικάλων έχει μεταβληθεί σε ένα απέραντο άναρχο parking! Ο καθένας κάνει ότι θέλει, η δημοτική αρχή τι κάνει;
Η υπεύθυνη στάση ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ!!
Και επειδή σε καμιά περίπτωση δεν θέλουμε να χαρακτηρισθούμε κακεντρεχείς, υπερβολικοί και κακόπιστοι ,θα κλείσουμε με το εξής επιμύθιο:
Σ'αυτή τη δημοτική αρχή που εδώ και 5 χρόνια έχει αναλάβει τις τύχες αυτού του τόπου, συνιστούμε να αφιερώσει λίγο από τον πολύτιμο χρόνο της ξεφυλλίζοντας το ελληνικό λεξικό. Εκεί θα βρει σίγουρα την πολύτιμη σημασία των λέξεων « αξιοπιστία», «σεμνότητα»,» «αιδώς» και «κοκκινίζω». ΑΞΙΕΣ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΕΣ!!!

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com