A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΟΧΙ στο Υδροηλεκτρικό Εργοστάσιο Κλεινοβού

E-mail Εκτύπωση

alekos thodoris200Τα πλοκάμια των μικρών υδ-ροηλεκτρικών έργων - παρεμ-βάσεων, αρχίζουν να τυλίγο-νται ασφυκτικά στο σώμα της ελληνικής υπαίθρου! ...

Τα ποτάμια και όχι μόνον σε κάθε μικρή κοινωνία - κοινότητα, αρχίζουν να μπαίνουν στο στόχαστρο των κάθε λογής «επενδυτών», καθ΄ότι τα έργα αυτά είναι επιδοτούμενα.
Έτσι και η μικρή κοινωνία του δημοτικού διαμερίσματος του Κλεινοβού, ετοιμάζεται να νοιώσει το τσουνάμι αυτής της υδροηλεκτρικής επένδυσης, καθιστώντας το νερό του χωριού, κομμάτι του κάθε επενδυτικού σχεδίου στην αγορά της ενέργειας!
Ως συνδυασμός «ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣ», ενώνουμε τη φωνή μας με τις καθολικές φωνές αγωνίας των συνδημοτών μας, κατοίκων της κοινότητας Κλεινοβού και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μετεώρων και λέμε:
Όχι στον ενεργειακό πόλεμο
Όχι στην διαπραγμάτευση με τους επενδυτές-αμφιβόλου μάλιστα αξιοπιστίας- το περιβάλλον του ποταμού, διότι αυτό είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα της περιοχής, αφορά ολόκληρη την τοπική κοινωνία και έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη σε σχέση με την ίδια την επένδυση στην ενέργεια.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΟΒΟΥ

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Του Συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα- Ανεξάρτητος Δήμος»
Του υποψηφίου Δημάρχου του Δήμου Μετεώρων
ΘΟΔΩΡΗ ΑΛΕΚΟΥ

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com