A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Η ΕΜΥ ενημερώνει: Με τι καιρό θα κάνουμε Χριστού-γεννα

E-mail Εκτύπωση PDF

snowΜε ανοιξιάτικο  καιρό θα  κάνουμε  Χριστούγεννα, όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής προγνωστικά στοιχεία, καθώς οι όποιες βροχές και καταιγίδες που σημειώνονται τις...

τελευταίες ημέρες στη χώρα μας, φαίνεται πως περιορίζονται στα βορειοδυτικά.
Όσο γι αυτούς που έχουν συνδυάσει τα Χριστούγεννα με τα... χιόνια, φέτος φαίνεται πως θα απογοητευτούν!
Αναλυτικά ο καιρός
Στην Αττική σήμερα Πέμπτη, (20/12) προβλέπονται λίγες νεφώσεις στα βόρεια παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά το πρωί τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 03 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από -01(μείον 1) έως 10 βαθμούς Κελσίου.
Στη Ζάκυνθο, η οποία επλήγη από τον ισχυρό σεισμό, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα τοπικά στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -03 (μείον 3) έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Κατά τόπους παγετός τις πρωινές και βραδινές ώρες.
νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές από τη νύχτα στα βόρεια. η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και από το βράδυ τοπικά στο Ιόνιο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. Κατά τόπους παγετός στην Ήπειρο τις πρωινές ώρες.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά με ασθενείς τοπικές βροχές στις Σποράδες και την Εύβοια, ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ευβοίας και βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά το πρωί τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Κατά τόπους παγετός τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Κυκλάδες, Κρήτη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στην Κρήτη οπού θα σημειωθούν και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι 6 με 7 μποφόρ και από το απόγευμα 4 με 5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 09 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Την Παρασκευή 21/12 στα δυτικά και βαθμιαία στη Μακεδονία προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, στα βόρεια ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις και στο Ιόνιο σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Τα φαινόμενα από το βράδυ και από τα δυτικά σταδιακά θα σταματήσουν. Οι άνεμοι στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5, οι οποίοι βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Στα υπόλοιπα βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Κατά τόπους παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.
Το Σάββατο (22/12) λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο.
Την Κυριακή (23/12) ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Τη Δευτέρα (24/12), παραμονή Χριστουγέννων, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Βαθμιαία στα δυτικά και τα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά. Οι άνεμοι στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς, νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.
Τα Χριστούγεννα, Τρίτη (25/12) αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, με τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

 

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com