A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Συλλαλητήριο για την Μακεδονία

E-mail Εκτύπωση

1syllalitirio 400Ο Σύλλογος «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» ενημερώνει τα μέ-λη και τους φίλους του ότι συμμετέχει στο πανεθνικό συλ-λαλητήριο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που...

συνδιοργανώνουν Σύλλογοι, Σωματεία και Ενώσεις από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 14:00 στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα.
Δεν παραχωρούμε ούτε γράμμα από το ιερό όνομα της Μακεδονίας. Ούτε ανεχόμαστε την εκμηδένιση της Δημοκρατίας, καθώς και για το ένα και για το άλλο χύθηκαν ποτάμια αίματος Ελλήνων.
Όλοι μαζί οι Έλληνες ενώνουμε τη φωνή μας, διατρανώνοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι η ιστορία μας δεν χαρίζεται ούτε ξεπουλιέται!! Ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι μία και είναι Ελληνική!! Ότι η συμφωνία των Πρεσπών δεν πρέπει να περάσει από το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Στους «πρόθυμους» λέμε : ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Είμαστε απέναντί τους και τους περιμένουμε μέχρι την ύστατη στιγμή να πράξουν ως Έλληνες.
Η μετακίνηση προς Αθήνα θα γίνει με λεωφορεία.
Όσοι επιθυμούν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή το βράδυ 18 Ιανουαρίου 2019, στα τηλέφωνα: 6974432339, 6978881058, 6944145784.
Τιμή Εισιτηρίου : 10 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Από Καλαμπάκα: Κυριακή 20 Ιανουαρίου, 06:30 π.μ. από την πλατεία «Ρήγα Φεραίου» (έναντι ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ).
Από Τρίκαλα: Κυριακή 20 Ιανουαρίου, 07:00 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου (περιφερειακή οδός)

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com