A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Ανακοίνωση των πρώτων 14 υποψηφίων του συνδυ-ασμού «Νέο Ξεκίνημα- Ανεξάρτητος Δήμος»

E-mail Εκτύπωση

1th. alekos 250Σήμερα Τρίτη 15 Ιανου-αρίου 2019, η δημοτική κίνηση «Νέο Ξεκίνημα- Ανεξάρτητος Δήμος», με επικεφαλής τον υποψή-φιο Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων Θοδωρή Αλέ-κο, ...

προχωράει στην ανακοίνωση των πρώτων 14 ονομάτων, υποψηφίων του συνδυασμού.
Πρόκειται για ένα μωσαϊκό ανθρώπων κάθε ηλικίας, διαφορετικών επαγγελμάτων και ιδιοτήτων οι οποίοι βρήκαν σημείο επαφής την ειλικρινή αγάπη τους για τον τόπο μας, την θέληση για ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά, τον ηθικό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.
Ανάμεσά τους τώρα και στην πορεία ολοκλήρωσης του ψηφοδελτίου θα υπάρξουν και πολλοί νέοι που συνεισφέρουν καθημερινά με ριζοσπαστικές ιδέες και καινοτόμες λύσεις στα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει καθημερινά ο δημότης, διαμορφώνοντας ένα διαφορετικό πρόγραμμα γεμάτο φρέσκες ιδέες, το οποίο είναι σε φάση ολοκλήρωσης στις περισσότερες θεματικές ενότητες και θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω.
Επίσης πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί και η επίσημη ιστοσελίδα του συνδυασμού ,έργο και αυτό εθελοντικής προσφοράς νέων που στηρίζουν τον συνδυασμό. Θα πρόκειται για μια πλατφόρμα στην οποία θα μπορεί εύκολα κανείς να παρακολουθεί τα νέα του συνδυασμού να δει και να διαβάσει τα βιογραφικά των υποψηφίων, να ενημερώνεται για το πρόγραμμα των δράσεων που θα λαμβάνουν χώρα στην πορεία του χρόνου, αλλά και να δει αναλυτικά και συνοπτικά το πρόγραμμα και τις προτάσεις του συνδυασμού « Νέο Ξεκίνημα-Ανεξάρτητος Δήμος» σε κάθε θεματική ενότητα.
Ο συνδυασμός «Νέο Ξεκίνημα- Ανεξάρτητος Δήμος» είναι κάτι διαφορετικό από τους άλλους συνδυασμούς και ποιοτικά και λειτουργικά, έχοντας ως στόχο να εφαρμόσει το μοντέλο αυτοδιοίκησης που ονειρευόμαστε όλοι. Χωρίς εκβιασμούς ,ρουσφετολογικές πρακτικές, αλλά με προσφορά και αξιοπρέπεια στις πράξεις και όχι στα λόγια.
Σύντομα θα ανοίξουν και τα γραφεία του συνδυασμού, ενώ σε τακτά διαστήματα θα υπάρχουν διαρκείς ανακοινώσεις για νέες υποψηφιότητες
Η λίστα των 15 πρώτων υποψηφίων με αλφαβητική σειρά έχει ως εξής:
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
1. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
2. ΒΛΙΩΡΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
3. ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ
4. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
5. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΥΠΑΛΛΛΗΛΟΣ Θ.Χ.Π.Τ.
6. ΜΠΑΝΤΑΝΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ
7. ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ-ΠΛΑΚΙΑ ΑΝΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
8. ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
9. ΝΤΑΛΑΜΠΙΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ
10. ΝΤΡΟΥΓΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
11. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
12. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
13. ΤΟΥΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
14. ΧΕΛΙΔΩΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com