A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Αλλάζει και πάλι ο καιρός: Νέα κακοκαιρία με ισχυρά φαινόμενα θα «σαρώσει» τη χώρα

E-mail Εκτύπωση PDF

1kairosΑλλάζει το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες – Έρ-χονται ισχυρές καταιγίδες και πυκνές χιονοπτώσεις – Πού θα «χτυπήσει» το νέο βαρομετρικό χαμηλό. ...

Σε κλοιό κακοκαιρίας αναμένεται να βρεθεί και πάλι η χώρα τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με έως τώρα προγνωστικά της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ). Σύμφωνα με την ΕΜΥ τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά και αναμένεται να «χτυπήσουν» πολλές περιοχές της χώρας.
Κύρια χαρακτηριστικά του νέου βαρομετρικού χαμηλού που θα σκεπάσει τη χώρα θα είναι οι βροχές και οι καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα είναι έντονες, οι πυκνές χιονοπτώσεις αλλά και η πτώση της θερμοκρασίας. Οι πιο δύσκολες ημέρες, σύμφωνα με τα διαθέσιμα μέχρι στιγμής στοιχεία αναμένεται να είναι η Τετάρτη και η Πέμπτη.
Ο καιρός σήμερα
Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια και από το βράδυ στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες προβλέπει για σήμερα Κυριακή (3/2) η ΕΜΥ.
Οι άνεμοι πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Ιόνιο 8 με 9 μποφόρ με εξασθένηση.
Η ορατότητα κατά τόπους είναι περιορισμένη με ομίχλες κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες, με τις καιρικές συνθήκες να ευνοούν τη μεταφορά σκόνης.
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν στην Αττική με την ορατότητα κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία κυμαίνεται από 10 έως18 βαθμούς κελσίου.
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στη Θεσσαλονίκη. Η ορατότητα κατά τόπους είναι περιορισμένη λόγω ομίχλης τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 8 και 18 βαθμούς κελσίου.
Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα
Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 7 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Από το απόγευμα στα βόρεια οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.
Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 με 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 11 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν.
Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 8 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 13 έως 19 βαθμούς κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 13 έως 19 βαθμούς κελσίου.
Ο καιρός μέχρι την Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου
Τη Δευτέρα (04/02) αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές, με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Σποράδες και τη Μακεδονία και πιθανώς από το βράδυ στο Ιόνιο. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στα νοτιά τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.
Την Τρίτη (05/02) νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα κεντρικά και νότια. Σταδιακά θα εκδηλωθούν καταιγίδες από τα νοτιοδυτικά πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στα κεντρικά και νότια. Τα φαινόμενα από τις μεσημβρινές ώρες θα είναι πιθανώς κατά τόπους ισχυρά. Από το απόγευμα χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά που τη νύχτα θα ενταθούν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες της Τρίτης στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 και στα νοτιά 8 και τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.
Την Τετάρτη (06/02) και την Πέμπτη (07/02) νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακά την Πέμπτη στα δυτικά αναμένεται εξασθένηση των φαινομένων. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά πρόσκαιρα την Τετάρτη κατά τόπους πυκνές. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στα νοτιά τοπικά 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση την Πέμπτη. Η θερμοκρασία σε πτώση.

 

 

Νewsbomb

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com