A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Κοσμοσυρροή στην παρουσίαση του βιβλίου του Μικέ-λη Χατζηγάκη

E-mail Εκτύπωση

a xaz1Κέρδισε το στοίχημα του κόσμου ο Μικέλης Χατζηγάκης. Στην εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου του παρευ-ρέθηκαν περισσότεροι από...

1000 πολίτες οι οποίοι γέμισαν την αίθουσα ασφυκτικά, αλλά και τον εξωτερικό χώρο της αίθουσας στον οποίο είχε τοποθετηθεί γιγαντοοθόνη για να καλύψει τις ανάγκες του Τρικαλινού κόσμου.
Ο Μικέλης Χατζηγάκης έκανε μια αμιγώς πολιτική ομιλία και έκλεισε λέγοντας ότι στην επόμενη μάχη θα είναι παρών. Συγκεκριμένα, ο Μικέλης είπε «σε αυτή την μάχη θα είμαι παρών. Το χρωστάω στους συμπολίτες μου εδώ στα Τρίκαλα, το χρωστάω στους φίλους μου, το χρωστάω στα παιδιά μου. Στο τέλος τέλος το χρωστάω στον ίδιο μου τον εαυτό». Ο Τρικαλινός πολιτικός εξήγησε γιατί πρέπει να ηττηθεί ο λαϊκισμός σε κάθε έκφανσή του και ανέφερε συγκεκριμένες προτάσεις που θα βοηθήσουν τους συμπολίτες του στα Τρίκαλα.
Ο έμπειρος και διακεκριμένος δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης συντόνισε την συζήτηση. Ο Διευθυντής της ΕΣΤΙΑΣ αφού ανέλυσε πως και γιατί ο λαϊκισμός έφερε την κρίση στην Ελλάδα, μίλησε με θερμά λόγια για τον Μικέλη Χατζηγάκη τον όποιο χαρακτήρισε ένα ώριμο νέο με προοπτική και μέλλον στην πολιτική.
Η πρώην υπουργός και βουλευτής Ά Αθηνών Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μικέλη Χατζηγάκη και τόνισε ότι είναι ένας νέος άνθρωπος που αγαπάει πολύ τα Τρίκαλα και θέλει να προσφέρει. Στην ομιλία της η κυρία Κεφαλογιάννη ανέφερε συγκεκριμένα: «εντυπωσιάστηκα από την ευρύτητα των γνώσεων του Μικέλη, την καθαρή του σκέψη και το αξιακό του σύστημα. Ο Μικέλης είναι αποφασισμένος να βοηθήσει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για να ενισχύσει τα Τρίκαλα και τον τόπο».
Ο πρώην υπουργός, γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ και βουλευτής Καρδίτσας, Κώστας Τσιάρας είπε πως ο Μικέλης Χατζηγάκης είναι ένας νέος άνθρωπος και πολλά υποσχόμενος πολιτικός, που έχει σαφείς και εμπεριστατωμένες προτάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να λύσουν αρκετά από τα πραγματικά προβλήματα των Τρικαλινών πολιτών και όχι μόνο. Το να «κατεβαίνεις στην πολιτική και είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση» είπε ο πρώην υπουργός της ΝΔ, ο οποίος υπογράμμισε πως χρειαζόμαστε και άλλους άξιους νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με την πολιτική. Επίσης, ο Κώστας Τσιάρας έκανε και μια ιδιαίτερη συγκινητική αναφορά προς τον Σωτήρη Χατζηγάκη για τον οποίο είπε πως πρέπει να αισθάνεται δικαιωμένος και περήφανος για τον γιό του. Παράλληλα, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Καρδίτσας μίλησε αναλυτικά και για την περιδίνηση που έχει περιέλθει η οικονομία λόγω της ανικανότητάς ΣΥΡΙΖΑ και είπε χαρακτηριστικά πως «οι αγορές προσβλέπουν στην Νέα Δημοκρατία και η υπεύθυνή στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη λειτουργεί σταθεροποιητικά».
Τέλος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός εξήρε το πνευματικό και γνωσιακό υπόβαθρο του Μικέλη Χατζηγάκη και αναφέρθηκε στην πληθώρα δομημένων και καλά μελετημένων προτάσεων που δείχνουν την παιδεία και την μόρφωση του νεαρού Τρικαλινού. Τόνισε, δε, πως οι πολίτικοι δεν πρέπει μόνο να περιγράφουν μια κατάσταση αλλά να προτείνουν και λύσεις για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών όπως ακριβώς έκανε και ο Μικέλης μέσα από το βιβλίο του.

a xaz2

a xaz3

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com