A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Δελτίο τύπου – Σχολιασμός - του κ. Αλέκου για την συ-νέντευξη του κ. Σινάνη στο ράδιο Σταγών

E-mail Εκτύπωση

1Alekoss400 misiΓια άλλη μια φορά ο σημερινός δήμαρχος του Δήμου Με-τεώρων κ. Σινάνης με μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στο ράδιο Σταγών απέδειξε ότι η σημερινή...

δημοτική αρχή στερείται αυτοδιοικητικής κουλτούρας και αυτοδιοικητικής συνείδησης.
Αν υπήρχε βραβείο «χρυσό βατόμουρο» για πολιτική ορολογία αυτής της εβδομάδας τότε ο δήμαρχος κ.Σινάνης θα το είχε κατοχυρώσει δίχως αμφισβήτηση!
Μίλησε για όλα λοιπόν ο δήμαρχος ,με απόλυτα ρηχή σκέψη αξιολόγησε για μια ακόμη φορά και την πρόσφατη αποχώρηση του πρώτου σε ψήφους δημοτικού συμβούλου κ. Καλτσούδα,τη στιγμή που πριν από λίγο καιρό εκθείαζε το πολιτικό μέγεθός του λέγοντας ότι η περίπτωση Καλτσούδα δεν έχει καμία σχέση με τις δύο άλλες αποχωρήσεις. Εκτός αυτού απαξίωσε τις καταγγελίες του κ. Καλτσούδα λέγοντας πως είναι προϊόν άλλου και σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τον κ. Καλτσούδα Αυτό κι αν δεν λέγεται «περδίκλωμα» της λογικής!
Μιλώντας για μια σειρά έργων: Όμβρια στο νέο σχέδιο πόλεως, Πάρκο, Ταρτάν, Φυσικό Αέριο, Ύδρευση, Άρδευση έδωσε την εντύπωση ότι είναι ένας τοπικός πρωθυπουργός!
Κύριε Δήμαρχε πρέπει επιτέλους να καταλάβετε ότι ο προεκλογικός αγώνας δεν είναι ΠΑΣΑΡΕΛΑ ιδιοτέλειας και προσωπικών συμφερόντων! Οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται πλέον για μεγάλα λόγια αλλά για αποτελέσματα.
Κύριε Δήμαρχε, η διαφορά της κεντρικής πολιτικής σκηνής με την Αυτοδιοίκηση είναι ότι, η αυτοδιοίκηση είναι μεράκι! Οι παρατηρήσεις των πολιτών που εσείς αγνοείτε συστηματικά ,είναι το «λίπασμα» της επιτυχίας! Η αυτοδιοίκηση πρέπει να λειτουργεί σαν το αμορτισέρ της κοινωνίας. Είναι αυτή που δέχεται τους κραδασμούς και κρατάει το όχημα της κοινωνίας εντός των ορίων του δρόμου. Για να γίνει αυτό πρέπει να είσαι καλός αυτοδιοικητικός. Όταν σ'αγαπάει ο κόσμος σου εναποθέτει ευθύνη. Η αγάπη είναι ευθύνη. Ο Δήμος Μετεώρων δεν θέλει κομματάρχη δήμαρχο!
Οι συμπολίτες μας κύριε δήμαρχε θα ψηφίσουν με κριτήρια αυτοδιοικητικά και όχι κομματικά. Εμάς δεν θα μας βάλει μέσα κανένα κομματικό αμπάρι. Εσείς κύριε δήμαρχε ανήκετε στη σφαίρα του κομματικού θαλαμοφύλακα, από εκεί αντλείτε δύναμη. Εμείς έχουμε ως ιδεολογία την ιδεολογία της κοινωνίας. Το πιο πλειοψηφικό κόμμα είναι η παράταξη της κοινωνίας!
Το κλειδί της επιτυχίας για μας είναι η βαθιά κατανόηση των παραμελημένων εννοιών του δημόσιου χώρου, της κυκλοφορίας, των υποδομών, της ασφάλειας! Για μας ο πολίτης έχει ανάγκη ανακούφισης από την συνδρομή του δήμου σε τοπικά θέματα, ως ένα ελάχιστο αντίβαρο στην οικονομική δυσκολία της εποχής της κρίσης.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com