A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Ευτυχισμένα γενέθλια για την αιωνόβια Αγγελική Φαμί-ση

E-mail Εκτύπωση PDF

1fam1-Ούτε ένα, ούτε 10, ούτε 40, 50, 70, 80...αλλά εκατό κε-ράκια έσβησε την Κυριακή 3 Μαρτίου η Καλαμπακιώτισσα Αγ-γελική Φαμίση. ...

- Απόλυτα ευτυχισμένη γιόρτασε τα 100α γενέθλια της ανάμεσα σε παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα, συγγενείς, φίλους και συμπολίτες που έσπευσαν να της ευχηθούν... πλέον να τα χιλιάσει!!!
-Το μεσημέρι της Κυριακής στο ξενοδοχείο «KOSTA FAMISSI ενός εκ των παιδιών της, πανευτυχής κλήθηκε να σβήσει τα κεράκια στην επταόροφη τούρτα που της ετοίμασαν με ιδιαίτερη χαρά και να ακούσει το γνωστό τραγούδι ...Να ζήσεις Αγγελική και χρόνια πολλά... ενώ το μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά μάλλον όπως αντιλήφθηκαν άπαντες στην περίπτωσή της χρειάζεται διασκευή...
- Το κλίμα μοναδικό καθώς παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα την πολιόρκησαν με αγάπη, αγκαλιές, φιλιά και πολλές ευχές για ακόμη περισσότερα χρόνια ζωής γεμάτα υγεία και ευτυχία κι εκείνη με ένα χαμόγελο και έναν καλό λόγο τους ευχαριστούσε για την αγάπη και τον σεβασμό.
- Ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να ευχηθούν στην αιωνόβια Καλαμπακιώτισσα και ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος που με θαυμασμό της έδωσε πατρικές ευχές με την ευλογία του Κυρίου να συνεχίσει, όσο εκείνος της χαρίζει χρόνια να χαίρεται τη ζωή της ανάμεσα στα αγαπημένα της πρόσωπα.
- Σημειωτέον πως η αιωνόβια συμπολίτισσα Αγγελική Φαμίση παντρεύτηκε τον αείμνηστο Σωτήρη Φαμίση με τον οποίο απέκτησε 9 παιδιά, 21 εγγόνια και 7 δισέγγονα ενώ μέχρι σήμερα χαίρει άκρας υγείας και έχει πλήρη διαύγεια πνεύματος.

1fam2

1fam3

1fam4

1fam5

1fam7

1fam8

1fam9

1fam10

1fam12

1fam141fam13

1fam14

1fam15

1fam16

1fam17

1fam18

1fam19

1fam20

1fam21

1fam22

1fam23

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com