A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του Υπ. Δημάρχου κ. Γιάννη Παπαμιχαήλ

E-mail Εκτύπωση

1pp1Στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου GRAND MET-EORA HOTEL στο Καστράκι παρουσίασε τις βασικές αρχές, το έμβλημα καθώς και τους πρώτους 20 υποψηφίους...

συμβούλους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δ. Μετεώρων κ. Γιάννης Παπαμιχαήλ.
Μετά το τέλος της ομιλίας, ο κ. Παπαμιχαήλ δεξιώθηκε τους καλεσμένους οι οποίοι με την σειρά τους του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

1papamixail ypopsifioi

Η ομιλία του Υπ. Δημάρχου Δήμου Μετεώρων Γιάννη Παπαμιχαήλ

1pp3

Κύριοι Φίλες και φίλοι, Συνδημότισσες και συνδημότες.
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς που είστε απόψε εδώ και μας τιμάτε με την παρουσία σας.
Στις 26 Μαΐου καλούμαστε να εκλέξουμε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο που θα διοικήσει το Δήμο Μετεώρων για τα επόμενα 4 χρόνια. Αυτές ειδικά οι εκλογές θα δημιουργήσουν ένα τελείως διαφορετικό αυτοδιοικητικό πολιτικό σκηνικό από αυτό που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Η απλή αναλογική θα διαμορφώσει πρωτόγνωρες ισορροπίες, οπότε απαιτείται, αυστηρή οριοθέτηση στις διεκδικήσεις και στις υποχωρήσεις, ατσάλινα νεύρα, ηθική και προπαντός ισχυρή πολιτική βούληση για το μέλλον, βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, με στόχο την συνεχή ανοδική πορεία του Δήμου μας.
Πρωταρχικός στόχος μας, θα είναι η επιστροφή και η αξιοποίηση των νέων του Δήμου μας, με ιδέες, με όραμα, με όρεξη.
Αυτές οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα διεξαχθούν επίσης σε μια δύσκολη πολιτική, κοινωνική και οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας και πολύ περισσότερο για το Δήμο Μετεώρων. Θα διεξαχθούν σ' ένα περιβάλλον που αναζητά όραμα, στόχους και λύσεις προκειμένου να ξεπεραστούν οι δυσκολίες του παρελθόντος από τις αδυναμίες που έχουν συσσωρευθεί, με σκοπό να υπάρξει προοπτική για το μέλλον του δήμου και τις υπηρεσίες του προς τους δημότες. Και σε αυτή τη συγκυρία, βασική προϋπόθεση είναι ότι οι αρχές κι οι αξίες μας πρέπει να παραμείνουν αναλλοίωτες.
Επειδή θεωρούμε ότι διαθέτουμε όλα τα παραπάνω, όπως το έχουμε αποδείξει και από την πορεία μας για την κοινωνία των Μετεώρων, αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε το Δήμο Μετεώρων με το συνδυασμό «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ».
Η ίδρυση του συνδυασμού μας, έγινε με βασικό κριτήριο τη δημιουργία μιας υπερκομματικής δημοτικής κίνησης, γεγονός που το αποδεικνύουμε και το κάνουμε πράξη. Με απλά λόγια, δεν είναι αποτέλεσμα πρότασης κομματικών γραφείων ή προσωπικών συμφερόντων. Βασίζεται στις αρχές της διαφάνειας, της συλλογικής λειτουργίας και των δημοκρατικών διαδικασιών. Στόχος του συνδυασμού είναι μέσα από τη στήριξη των δημοτών, ν' αλλάξει ριζικά το δήμο και να αποδείξει ότι έχουμε τη θέληση να συμβάλλουμε καθοριστικά στη χάραξη της αναπτυξιακής πορείας του τόπου μας.
Η τοπική αυτοδιοίκηση, ως θεσμός πρέπει να έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη και να αποτελεί αποκούμπι των πολιτών, να κρίνεται και να λογοδοτεί για τα πεπραγμένα της, και να αφουγκράζεται την τοπική κοινωνία και τα προβλήματα της λόγω της άμεσης καθημερινής επαφής.
Δύο στοιχεία αποτελούν τα θεμέλια του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ», οι κατάλληλοι άνθρωποι και το κατάλληλο σχέδιο διοίκησης του Δήμου.
Τέρμα πια στους συμβιβασμούς με την ανεπάρκεια και την μετριότητα.
Τέρμα στο μοίρασμα έργων, προμηθειών και εξουσίας για εξυπηρέτηση της εκλογικής πελατείας και των ημέτερων.
Ο Δήμος Μετεώρων χρειάζεται νέα δημοτική Αρχή που θα χαρακτηρίζεται από αποφασιστικότητα, έξυπνες ιδέες, υπευθυνότητα και ρεαλιστική προσέγγιση των ζητημάτων. Βασισμένη στην παιδεία του κάθε συμμετέχοντος.
Χρειάζεται μια δημοτική Αρχή που θα ορίσει τις προοπτικές ανάπτυξης για το δήμο μας, δίπλα στο πλευρό όλων των δημοτών, ανεξάρτητα από πολιτικά πιστεύω και ιδεολογικές αφετηρίες.
Χρειάζεται μια δημοτική Αρχή με ευρεία αντίληψη, με τα μάτια στραμμένα σε νέους ορίζοντες, με ευκαιρίες ανάπτυξης και αξιοποίηση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της προικισμένης περιοχής που έχουμε την ευλογία να ζούμε.
Χρειάζεται μια δημοτική Αρχή που θα φύγει έξω από τα όρια της διαχείρισης της μιζέριας και της αλληλοεξυπηρέτησης μικροσυμφερόντων.
Χρειάζεται μια δημοτική Αρχή προκειμένου να αντιστραφεί το υπάρχον καθεστώς απάθειας, αδράνειας και αδιαφορίας.
Χρειάζεται ενδιαφέρον και πάνω απ' όλα συμμετοχή για να αναδείξουμε όσα απασχολούν όλους μας, να αναδείξουμε τις δυνατότητες που έχουμε και να προχωρήσουμε στις αναγκαίες και ενδεδειγμένες λύσεις.
Αυτά είναι που μας ενώνουν και έτσι μπορούμε να πάμε μπροστά. Γιατί ο δήμος είναι κτήμα των κατοίκων του και κανενός άλλου. Αυτή η επιλογή ανήκει αποκλειστικά στους δημότες, γιατί η όποια αλλαγή αφορά τους ίδιους και τα παιδιά τους. Με αυτό το κριτήριο θα γίνουν αυτές οι εκλογές, γιατί αφορούν το μέλλον όλων μας και την επανεκκίνηση πολλών στάσιμων ως τώρα καταστάσεων.
Σ' αυτή την κοινή αναπτυξιακή προσπάθεια που ξεκινάει από μηδενική βάση, εγώ προσωπικά και ο Συνδυασμός "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ " είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να αλλάξουμε τα πράγματα.
Να αλλάξουμε με σαφώς βελτιωμένες λύσεις ότι αφορά την καθημερινότητα, την παροχή υπηρεσιών, τη διαχείριση με διαφάνεια και ορθότητα των πόρων, αλλά και να εισάγουμε την καινοτομία, την πρωτοπορία σε κάθε τομέα βλέποντας και προτείνοντας μια διαφορετική ματιά σε όλα, διαφορετική και ρεαλιστική ταυτόχρονα με αρχές.
1. Χωρίς Κομματική Ταυτότητα
Είμαι και θα παραμείνω υπερκομματικός υποψήφιος δήμαρχος. Είμαστε υπερκομματικός συνδυασμός. Όλοι έχουμε κομματική ταυτότητα και γνωριζόμαστε μεταξύ μας, αλλά σαν υποψήφιος Δήμαρχος δεν με ενδιαφέρει η κομματική ταυτότητα και τα πολιτικά πιστεύω των υποψηφίων που στελεχώνουν το συνδυασμό μας.
Κριτήρια για την επιλογή των υποψηφίων του συνδυασμού, είναι η διάθεση προσφοράς για τον τόπο, το ήθος τους, η πορεία τους στην κοινωνία και η αξιοσύνη τους και προπαντός η διάθεση συνεργασίας και η καλή χημεία μεταξύ μας.

Σαν συνδυασμός θα λειτουργήσουμε με βάση την ικανότητα, την εντιμότητα, την εμπειρία, τη γνώση και τίποτα περισσότερο
Παρά το γεγονός πως έχω πολιτική ιδεολογία και κομματική "ταυτότητα", όπως ο καθένας μας άλλωστε, δεν απευθύνθηκα σε κανένα κόμμα για να εξασφαλίσω «χρίσμα», η στήριξη, διαδικασία άλλωστε απόλυτα ξεπερασμένη και αντίθετη με τα προσωπικά μου πιστεύω. Τα κόμματα έχουν ρόλο στην κεντρική πολιτική σκηνή και θα πρέπει ν' ασχοληθούν με τα μεγάλα προβλήματα που έχει η χώρα μας και εκεί θα κριθούν. Η δική μας ευθύνη είναι διαφορετική και σχετίζεται με την ικανότητα και τη διάθεση να είμαστε ωφέλιμοι στη δική μας κοινωνία.
2. Δέσμευση για Συνεργασία, Καθημερινή επαφή, Ενότητα και Δουλειά.
Στο δήμο μας είναι αναγκαία κάθε δυνατή προσπάθεια για ενότητα, σύμπνοια, άμβλυνση των διαφορών και συμπόρευση όλων των δημοτών, όλων των περιοχών και όλων των δυνάμεων που θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν στην αναγέννηση και τη δημιουργική πορεία του Δήμου Μετεώρων.
Όχι σε επικίνδυνους διαχωρισμούς και εγωισμούς, όχι στον τεχνητό διχασμό και στον πολιτικό επαγγελματισμό και κυρίως όχι στους κηδεμόνες. Επιβάλλεται με κάθε τρόπο να αποφύγουμε τις ακροβασίες, τις προστριβές και τις νοσηρές αντιπαλότητες. Η θέση του Δημάρχου δεν είναι απλά μια θέση εργασίας που θα προσφερθεί σε κάποιον, αλλά μια θέση μεγάλης ευθύνης. Απαιτεί διάθεση, ικανότητες, γνώσεις και πρωτοτυπία.
Από την άλλη όμως σαν δημότες επιβάλλεται να αποτινάξουμε την απάθεια, τον ωχαδερφισμό και την εντύπωση ότι θα νοιαστούν οι άλλοι για μας.
Ο δήμος Μετεώρων λόγω της μεγάλης έκτασης του και των διαφορετικών γεωγραφικών χαρακτηριστικών όπως η πόλη της Καλαμπάκας, οι πεδινές δημοτικές ενότητες , οι ημιορεινές περιοχές των Χασίων και οι ορεινές δημοτικές ενότητες της Πίνδου, απαιτεί ειδικό τρόπο διαχείρισης για να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες των κατοίκων του.
Επειδή είμαστε ενεργά μέλη της κοινωνίας και δεν έχουμε αυταπάτες γνωρίζουμε ότι είναι τελείως διαφορετικές οι καθημερινές ανάγκες των κατοίκων της Καλαμπάκας, από τις καθημερινές ανάγκες των κατοίκων των Χασίων, των ορεινών κοινοτήτων ακόμα και των κατοίκων των πεδινών ενοτήτων.
Αυτό που δεσμεύομαι ενώπιων όλων είναι ότι θα αλλάξει όλο το μοντέλο διακυβέρνησης και λειτουργίας του Δήμου. Εγώ προσωπικά και οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι σε άριστη συνεργασία με τους προέδρους και τα τοπικά συμβούλια, θα κατανείμουμε αρμοδιότητες στις υπηρεσίες του Δήμου αλλά και στους κατά τόπους ιδιώτες, στους οποίους θα στηριχθούμε και θα στηρίξουμε, ώστε η καθημερινότητα των πολιτών στις απομακρυσμένες περιοχές να μην επηρεάζεται από τα προβλήματα της πόλης της Καλαμπάκας όπως γίνεται σήμερα. Η καθαριότητα, οι αποψιλώσεις και η άμεση επισκευή βλαβών στα δίκτυα κοινής ωφέλειας είναι δικαίωμα όλων των δημοτών και όχι μόνο αυτών που είναι δίπλα στο Δημαρχείο.
Αποτελεί δέσμευση επίσης το γεγονός ότι οι πρόεδροι και τα τοπικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων θα είναι τα μάτια μας, τα αυτιά μας, οι άμεσοι συνεργάτες και τα εργαλεία για την λύση των προβλημάτων όπου προκύψουν, και όχι ενοχλητικά τηλεφωνήματα που μας διαταράσσουν την ησυχία, όπως κατά κόρον συμβαίνει. Και όλα αυτά ανεξαρτήτως του τρόπου εκλογής τους.
Με γνώμονα όλα αυτά κρίνω σκόπιμο να παρουσιάσω σήμερα τους βασικούς άξονες και τις προτεραιότητες της προσπάθειάς μας για το Δήμο Μετεώρων.
Σήμερα θα σταθώ στις αρχές και στις αξίες οι οποίες αποτέλεσαν τη βάση, τα δομικά συστατικά και τον καταλύτη που ξεκίνησε τη δημιουργία του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ». Είναι οι απαράβατοι κανόνες που με δεσμεύουν εμένα προσωπικά και το κάθε στέλεχος του συνδυασμού ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ.
Σας παρουσιάζω επιγραμματικά τους βασικούς άξονες του προγράμματος. Αναλυτικότερη παρουσίαση θα γίνει στο προσεχές διάστημα μέχρι την ημέρα των εκλογών, ώστε κάθε πολίτης του Δήμου και σε κάθε χωριό να το γνωρίσει.
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Ένας από τους κυρίαρχους στόχους είναι η δημιουργία ελκυστικού περιβάλλοντος για την ίδρυση νέων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, με παράλληλη στήριξη των υφισταμένων. Διασύνδεση των επιχειρηματικών δράσεων μεταξύ τους και με τους υπόλοιπους κλάδους και ταυτόχρονη θέσπιση υψηλότερων στόχων.
Δημιουργία υποδομών και κατάλληλου περιβάλλοντος για ένταξη σε ευρωπαϊκά προγράμματα, προκειμένου να ενισχυθούν βιοτεχνίες, τουριστικές και αγροτουριστικές επιχειρήσεις, να γίνουν βελτιώσεις κτηνοτροφικών μονάδων, βελτιώσεις καλλιεργειών κλπ. έτσι ώστε ο δήμος μας έχοντας συγκεκριμένα φυσικά πλεονεκτήματα, να μπορεί να στηρίξει και να ενισχύσει νέους ανθρώπους, νέους επιχειρηματίες και να αυξήσει κατά το δυνατόν τις θέσεις εργασίας.
Από την πλευρά του Δήμου θα φροντίσουμε ώστε οι βασικές ανάγκες σε υποδομές όπως για παράδειγμα η οδική πρόσβαση, οι αποχιονισμοί και η βελτίωση της προσπελασιμότητας στις επιχειρήσεις, όπως και η αποκατάσταση βατότητας για τις κτηνοτροφικές μονάδες και τους βοσκοτόπους θα γίνεται όταν και όπου πρέπει.
Ο Δήμος πρέπει να στέκεται αρωγός στην επιχειρηματικότητα και να μην αποτελεί τροχοπέδη ή εργαλείο πίεσης αλλότριων συμφερόντων.
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Σωστή διαχείριση του τουριστικού ρεύματος. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στην ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού, γεγονός που θα καταστήσει τον τουρισμό στην περιοχή μας παράγοντα με σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές και πολιτιστικές επιπτώσεις. Καλλιέργεια τουριστικής συνείδησης στην τοπική κοινωνία. Βελτίωση της εικόνας της πόλης και δημιουργία χώρων στάθμευσης για τα τουριστικά λεωφορεία.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
Υποστήριξη και ενίσχυση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Ενίσχυση του εθελοντισμού και των πρωτοβουλιών σε ευαίσθητους τομείς κοινωνικής αρωγής( όπως το κοινωνικό φαρμακείο, κοινωνικό παντοπωλείο και κοινωνικό φροντιστήριο).
Με τη βοήθεια όλων των κατοίκων του δήμου μπορούν να επιτευχθούν.
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Άσκηση σε κάθε γωνιά του Δήμου. Υποστήριξη όλων των αθλημάτων, συστηματική συντήρηση των αθλητικών υποδομών και δημιουργία νέων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Συνετή και διάφανη διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων του Δήμου καθώς και των χρημάτων των πολιτών. Στόχος μας θα είναι η αύξηση των εσόδων του Δήμου.
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Ρύθμιση του κυκλοφοριακού προβλήματος και βελτίωση της καθημερινότητας με βελτίωση των πεζοδρομίων για άνεση και περπάτημα, που θα χαρίσουν ένα άλλο πρόσωπο στην πόλη, καθιστώντας την Καλαμπάκα μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη, μια πόλη πρότυπο.
Συντήρηση και διαμόρφωση των κοινόχρηστων χώρων με διασφάλιση καθαριότητας. Άμεση αντιμετώπιση του θέματος των αδέσποτων με ευαισθησία και αποτελεσματικότητα, εφαρμόζοντας το υπάρχων νομικό πλαίσιο.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Πρώτιστο καθήκον θεωρούμε ''το χρώμα στην πόλη'', δηλαδή την καθαριότητα της πόλης και των χωριών του Δήμου. Όραμα μας είναι μια πόλη – πρότυπο, μια πόλη με ΄χρώμα΄ με καθαρές γειτονιές και αναβάθμιση του πρασίνου και των παλαιών κτηρίων.
Σωστή διαχείριση απορριμμάτων, διαχείριση όμβριων υδάτων με την υιοθέτηση σύγχρονων μεθόδων. Θα επιδιώξουμε συμβουλευτική υποστήριξη από εταιρείες για προτάσεις – παρεμβάσεις, ώστε να αλλάξει η μορφή της πόλης, να γίνει μια πόλη – πρότυπο, μια πόλη για την οποία θα γίνεται λόγος σε κάθε γωνία της Ελλάδας και όχι μόνο.
ΥΓΕΙΑ
Αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας και όλων των περιφερειακών ιατρείων του Δήμου.
ΠΑΙΔΕΙΑ
Άμεσες λύσεις στα κτιριακά προβλήματα των σχολικών μονάδων, όπου υφίστανται και θερμή στήριξη στο έργο των εκπαιδευτικών και στο έργο Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.
ΝΑΙ στα έργα. Έργα ουσίας και ανάπτυξης, όχι έργα βιτρίνας για επικοινωνιακούς σκοπούς, έργα που θα αποτυπώνουν τη συνέπεια λόγων και πράξεων.
ΝΑΙ θα τα καταφέρουμε, είμαστε αποφασιστικοί, θέλουμε να αλλάξουμε πράγματα γιατί σκεφτόμαστε διαφορετικά.
Σας ευχαριστώ θερμά όλους μέσα από την καρδιά μου. Καλό αγώνα και με τη νίκη. Η νίκη θα είναι δική μας.
Και τώρα, επιτρέψτε μου να παρουσιάσω τους ανθρώπους που δέχτηκαν την πρόσκληση μου και την μεγάλη πρόκληση να αναλάβουν μαζί μου το βαρύ φορτίο της ευθύνης για τη <<ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ >> στον δήμο Μετεώρων.
Το σύνολο των υποψηφίων του συνδυασμού μας, ένα μέρος του οποίου σήμερα σας παρουσιάζουμε, αντανακλά το σύνολο της κοινωνίας του δήμου μας. Κοντά μας υπάρχουν τεχνοκράτες και επιστήμονες, άνθρωποι από την ελεύθερη αγορά, αλλά και καταξιωμένοι λειτουργοί του δημοσίου τομέα. Υπάρχουν όμως και άνθρωποι της καθημερινής βιοπάλης. Άνθρωποι του πνεύματος και του πολιτισμού. Άνθρωποι που δικαίως φέρουν ως παράσημό τους τα παιδιά και τις οικογένειές τους και άνθρωποι που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα μας τι πάει να πει επιβίωση σε τόσο δύσκολους καιρούς.
Νιώθω την ανάγκη να το πώ: Είμαι περήφανος που όλοι αυτοί οι άνθρωποι συμμερίστηκαν το όραμά μου.
Είναι τιμή μου που στέκονται στο πλευρό μου τόσοι και τόσο επιτυχημένοι άνθρωποι, έτοιμοι για την μεγάλη μάχη με τα προβλήματα και την πολυετή στασιμότητα.
Τους τιμώ και τους ευχαριστώ.
Είναι όλοι τους, άνθρωποι με καρδιά και νου !

1pp2

 

1pp4

1pp5

1pp6

1pp7

1pp8

1pp9

1pp10

1pp11

 

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com