A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Φορολογικές δηλώσεις 2018: Άνοιξε η εφαρμογή. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

E-mail Εκτύπωση PDF

11forologikidilosi2018Στη διάθεση των φορολογουμένων  τέθηκε η πλατφόρμα για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων. Οι φορολογούμενοι έχουν προθεσμία μέχρι...

το τέλος Ιουνίου για να υποβάλλουν τη δήλωσή τους ενώ η πληρωμή του φόρου θα γίνει από τον Ιούλιο μέχρι τον Νοέμβριο σε τρεις διμηνιαίες δόσεις.
Βασική αλλαγή φέτος είναι η έκδοση ατομικών εκκαθαριστικών για όλους. Αυτό σημαίνει ότι θα εκδοθούν συνολικά περίπου 9 εκατομμύρια εκκαθαριστικά έναντι περίπου 6,4 εκατομμυρίων που εκδόθηκαν το 2018.
Δεδομένου ότι η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΑΑΔΕ ενεργοποίησε από σήμερα την πλατφόρμα, οι φορολογούμενοι έχουν στη διάθεσή τους περίπου τρεις μήνες για να υποβάλλουν τη δήλωση.
Στην εφαρμογή αυτή (https://www.aade.gr/polites/eisodima/dilosi-forologias-eisodimatos-fp-e1-e2-e3) οι φορολογούμενοι μπορούν να υποβάλουν την αρχική εμπρόθεσμη δήλωση φορολογίας εισοδήματος έτους 2019 (για εισοδήματα που απέκτησαν το 2018), συνυποβάλλοντας, εάν υπάρχει υποχρέωση, το έντυπο Ε2 (Αναλυτική κατάσταση για τα μισθώματα ακίνητης περιουσίας) ή/και το έντυπο Ε3 (Κατάσταση οικονομικών στοιχείων από επιχειρηματική δραστηριότητα).
Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ, η υποβολή της δήλωσης γίνεται ως εξής:
Είσοδος με τους κωδικούς του Taxisnet.
Επιλογή του έτους για το οποίο ο φορολογούμενος επιθυμεί την υποβολή δήλωσης.
Επιβεβαίωση προσωπικών στοιχείων (ΑΜΚΑ, ημερομηνία γέννησης, οικογενειακή κατάσταση κ.λπ.).
Συμπλήρωση των εντύπων Ε2 και Ε3, εφόσον υπάρχει υποχρέωση. Η σύζυγος υποβάλει τα συνυποβαλλόμενα έντυπα με τους δικούς της κωδικούς πρόσβασης.
Συμπλήρωση του εντύπου Ε1. Σχετικά μηνύματα καθοδηγούν τον χρήστη και τον ενημερώνουν για τυχόν ανάγκη ελέγχου της υποβληθείσας δήλωσης από την εφορία.
Ενημέρωση για το αποτέλεσμα της εκκαθάρισης.
Οριστική υποβολή της δήλωσης.
Εκτύπωση των εντύπων Ε1, Ε2, Ε3 και της πράξης διοικητικού προσδιορισμού φόρου.

 

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com