A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Στελεχώνουμε τον Δήμο Μετεώρων με υπηρεσίες στο πλευρό του πολίτη

E-mail Εκτύπωση

1a1logo teliko sinanisΣτον χαιρετισμό του, κατά την ανάληψη των καθηκόντων, το 2014, ο νυν Δήμαρχος του  Δήμου  Μετεώρων και, σή-μερα, εκ νέου υποψήφιος κ. Χρήστος Σινάνης...

είχε δηλώσει:
«Ο Δήμος με όλες του τις δυνάμεις σε συνεργασία με τους επιστημονικούς φορείς, τους φορείς της πόλης και κυρίως τους απλούς ανθρώπους στα χωριά και την πόλη, που ξέρουν από φτώχεια αλλά και από αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη, θα χτίσει ένα δίχτυ προστασίας και φροντίδας, σε όσους συμπολίτες μας υποφέρουν».
Δεν μείναμε στα λόγια. Προχωρήσαμε σε πράξεις. Το 2017 ξεκίνησαν να λειτουργούν το Κέντρο Κοινότητας και το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Μετεώρων.
Δύο κοινωνικές δομές στο πλευρό των δημοτών και κυρίως σε όσους ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.
Το Κέντρο Κοινότητας συστήθηκε με σκοπό να προσφέρει μια σειρά από δωρεάν υπηρεσίες σε οικογένειες, άτομα και παιδιά που διαβιούν σε συνθήκες δύσκολης οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης, υφίστανται διακρίσεις κάθε μορφής, και βιώνουν καταστάσεις αποκλεισμού.
Το ΚΕΠ Υγείας δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας και είναι υπεύθυνο για την ενημέρωση και κινητοποίηση των δημοτών σε θέματα προαγωγής υγείας, προσυμπτωματικού ελέγχου και προώθησης υγειών συμπεριφορών.
Και οι δύο δημοτικές δομές ανέπτυξαν αξιοσημείωτη δράση παρά τα λιγοστά πρώτα χρόνια της λειτουργίας τους.
11ken ygΤο Κέντρο Κοινότητας ανέπτυξε ένα δίκτυο συνεργασίας 20 φορέων και δομών παροχής υπηρεσιών κοινωνικής πολιτικής και διοργάνωσε με επιτυχία μία σειρά εκδηλώσεων ενημέρωσης και υποστήριξης των πολιτών:
• Διεξαγωγή προληπτικού ελέγχου & ανευρύσματος κοιλιακής αορτής
• Διεξαγωγή προληπτικού ιατρικού – οδοντιατρικού ελέγχου
• Διεξαγωγή Δωρεάν Μαστογραφικού Ελέγχου
• Διεξαγωγή προληπτικών εξετάσεων σε ωφελούμενος ΤΕΒΑ
• Εκδήλωση ενημέρωσης για τον σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2
• Συγκέντρωση αναγκαίων ειδών για τους πληγέντες της Αττικής
• Διεξαγωγή εκδήλωσης «Πασχαλινή Αγκαλιά»
• Διεξαγωγή σεμιναρίου εκπαίδευσης ενηλίκων ανέργων δημοτών στις εναλλακτικές μορφές εύρεσης εργασίας
• Εργαστήριο Αναγνώρισης Θυμάτων Εμπορίας Ανθρώπων
Αρωγός στη δράση του, υπήρξε και το ΚΕΠ Υγείας Καλαμπάκας. Το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό του υποδέχεται καθημερινά όλους τους πολίτες ανεξαρτήτου ασφαλιστικής ικανότητας και τους βοηθά στην αναζήτηση των κατάλληλων φορέων για τη διεξαγωγή των ενδεδειγμένων προληπτικών εξετάσεων σε σχέση με την ηλικία, το φύλο και το οικογενειακό τους ιστορικό.
Για τον Χρήστο Σινάνη και τους συνεργάτες του, ασκώ κοινωνική πολιτική σημαίνει δημιουργώ κοινωνικές δομές, τις στελεχώνω με εξειδικευμένο προσωπικό, συνεργάζομαι με όλους τους φορείς σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο, και παρέχω τις υπηρεσίες κοινωνικής προστασίας που χρειάζεται ο πολίτης του Δήμου Μετεώρων.

 

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com