A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου – Παρουσίαση των υποψη-φίων του συνδυασμού του Θοδωρή Αλέκου

E-mail Εκτύπωση

1α1prosklisiΤο Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 19.30 στην οδό  Ευθυμί-ου Βλαχάβα 21 θα γίνει η παρουσίαση της διακήρυξης των αρχών και θέσεων του συνδυασμού μας...

καθώς και η παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του Γενικού ψηφοδελτίου νίκης και ελπίδας, για ένα καλύτερο μέλλον.
Η καταλυτική παρουσία σας θα δώσει δύναμη στην προσπάθεια που καταβάλλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δημιουργήσουμε μια νέα προοπτική για τον Δήμο Μετεώρων, το Δήμο της καρδιάς μας.
Σας περιμένουμε λοιπόν να δώσουμε ένα ισχυρό μήνυμα νίκης της παράταξης μας, με ένα πρόγραμμα απολύτως ρεαλιστικό, που κυρίαρχα βασίζεται στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης μεταξύ της αυτοδιοίκησης και των δημοτών και στην δημιουργία μιας ειλικρινούς σχέσης με κυρίαρχα συστατικά την αξιοσύνη, την ειλικρίνεια και την εντιμότητα.
Με εμπιστοσύνη και βαθιά πίστη στις δυνάμεις μας, μπορούμε να κρατήσουμε τα όνειρα ζωντανά, να τα κάνουμε ελπίδα και εφόδια, να αναμορφώσουμε την πόλη της Καλ/κας και τον Δήμο Μετεώρων συνολικά. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, αλλά πολύ περισσότερο στα παιδιά μας.
Σημαία μας η αγάπη για τον Δήμο Μετεώρων!
Εμπρός λοιπόν όλοι μαζί να δώσουμε ένα βροντερό παρών, γυρίζοντας σελίδα, για το μέλλον του τόπου μας.
Όλοι μαζί να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο, ομορφότερο και πρωτοπόρο!
Όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη που θα έλθει στις 26 του Μάη.
Σας περιμένουμε.
Y.Γ. Στην συνεχιζόμενη πορεία ολοκλήρωσης του συνδυασμού μας του συνδυασμού που προδικάζει μια περήφανη νίκη, επίκειται – οσονούπω- νέα ανακοίνωση πέντε (5) νέων υποψηφίων, η οποία θα ανεβάσει τον συνολικό αριθμό του γενικού ψηφοδελτίου στους σαράντα οκτώ (48).

 

Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ
Του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα – Ανεξάρτητος Δήμος»
Του Υποψηφίου Δημάρχου του Δήμου Μετεώρων
Θ Ο Δ Ω Ρ Η  Α Λ Ε Κ Ο Υ

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com