A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Παρακαταθήκη για τους νέους η πορεία του Κώστα Φορτούνη

E-mail Εκτύπωση PDF

mpoutinasΤο φθινόπωρο μπήκε και οι ακαδημίες ποδοσφαίρου της περιοχής μας άνοιξαν τις πύλες τους περιμένοντας και πάλι τα νεαρά φυντάνια να συνεχίσουν ή να εγγραφούν για πρώτη φορά σ' αυτές.

Και παρά την κρίση, πιστέψτε με πως θα ναι πολύ περισσότερα τα παιδιά που φέτος θα εγγραφούν .Το EURO 2012 τελείωσε και άφησε καλές εντυπώσεις... πιο πολύ στην περιοχή μας που ψυχή του ήταν ο Κωστής...

ο Κωστής Φορτούνης που γεννήθηκε και μεγάλωσε ανάμεσα μας. Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 ξεκίνησαν και πάλι ψυχή τους είναι ο Κωστής. Γυρίστε χρόνια πίσω που παίρναμε το eurobasket 87 και όλοι οι μικροί ασχολούνταν με το μπάσκετ, λόγω Νίκου Γκάλη.

Και όμως... μη σας φαίνεται παράξενο ή πολύ εγωιστικό. Αυτό το παιδί ακολούθησε τα βήματα των ακαδημιών και τη φυσική του εξέλιξη μέσα από τις χαμηλές σε πιο ψηλές κατηγορίες και έφτασε εδώ... αλλά και να με θυμηθείτε θα φτάσει και ακόμη πιο ψηλά και για πολλά χρόνια θα προφέρουν τα όνομα του τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Σε λίγο καιρό πάρα πολλοί μικροί θα ανεβάσουν στο facebook την φωτογραφία του, θα κρεμάσουν στο δωμάτιο τους την αφίσα του, θα κρατούν στα χέρια τους το αυτόγραφο του και άλλοι τόσοι θα αρχίσουν να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες της περιοχής μας και θα κάνουν τα πάντα να κερδίσουν ένα άστρο και αυτοί στο πολλά υποσχόμενο λαμπερό ουρανό του ποδοσφαίρου.

Αυτό λοιπόν που έχουμε να περιμένουμε όλοι μας είναι... πολύ και καλή δουλειά από τους υπευθύνους των ακαδημιών... πολύ ζήλο και μεράκι για ποδόσφαιρο από τους μικρούς μπαλαδόρους που θα θέλουν να μοιάσουν έστω και λίγο τον Κωστή και αγωνιστικά και στον σπάνιο χαρακτήρα του .Ο δε Κωστής να ναι πάντα γερός και έμμεσα να διδάσκει σ αυτά τα παιδιά ήθος, ευγένεια, τεχνική ποδοσφαίρου και τον τρόπο για πολλά γκολ.

Γιάννης Μπουτίνας

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com