A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

«Οι προπαγανδιστές. . .»

E-mail Εκτύπωση PDF

11logo alekos400Με αφορμή τις τελευταίες παρεμβάσεις του γραφείου τύ-που!!- αλήθεια τι έκπληξη, που υπάρχει πλέον και γραφεί-ο τύπου, έστω και την υστάτη ώρα – του...

συνδυασμού «Δύναμη Ευθύνης» του απερχόμενου δημάρχου κ. Χ. Σινάνη θα θέλαμε να κάνουμε κάποιες θλιβερές διαπιστώσεις.
Κατ'άρχάς οι εκάστοτε αναφορές που γίνονται κατά τις επισκέψεις στα χωριά στερούνται αληθείας και εμφορούνται από τα στοιχεία της απόλυτης προπαγάνδας. Προσδοκώντας στην άγνοια αλλά και στο γεγονός ότι τα προβλήματα των χωριών, αφορούν μια μικρή μερίδα συνδημοτών μας και μπορούν να περάσουν απαρατήρητα ή με το λιγότερο δυνατό κόστος, οι προπαγανδιστές μιας ήδη καταδικασμένης από τους πολίτες λογικής, με μεγάλη αγωνία προσπαθούν να κάνουν το μαύρο άσπρο!
Ο επικεφαλής του συνδυασμού με όχημα και ενδιάμεσο κρίκο του κομματικούς «γκαουλάϊτερ» και τους κατευθυνόμενους ιδιοτελείς και υποτελείς, προσπαθεί να μας πείσει για μια ανύπαρκτη πραγματικότητα!
Δυστυχώς σε όλες τις αναφορές ,περιγράφονται έργα που ποτέ δεν έγιναν ή που πρόκειται να γίνουν, παρ'ότι πέντε ολόκληρα χρόνια παρήλθαν.
Με κυνικότητα και αλαζονεία μέσα από στημένες φωτογραφίες, άτομα που το μόνο το οποίο τους ενδιαφέρει είναι μια θέση στον αυτοδιοικητικό « ήλιο», προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια μας, αγνοώντας πως σε λίγες μέρες, η ανεύθυνη επιχειρηματολογία που εκφράζουν, θα καταπέσει πλήρως στην κάλπη, από τους πολίτες του δήμου.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι σε Ελάφι, Αμάραντο και Καστανιά ,όπου οι κάτοικοι δηλώνουν ότι αγνοούν ακόμη και τη φυσιογνωμία του δημάρχου,δήλωσε πως θα προχωρήσει με όραμα, σχέδιο και σωστή στρατηγική,στην αναμόρφωση των κοινοτήτων σε έργα καθημερινότητας αλλά και σε μεγαλύτερα έργα με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, πότε όμως; Στην επόμενη τετραετία!!!
Και για του λόγου το αληθές αναφέρουμε το χωριό Αγναντιά, όπου οι κάτοικοι περιέγραψαν τη δράση της απερχόμενης δημοτικής αρχής στα πέντε χρόνια με το βάψιμο δύο σχολικών αιθουσών, ενώ η στέγη του σχολείου μπάζει νερά , οι τουαλέτες είναι απαράδεκτες ,υπάρχουν μάρμαρα εκτεθειμένα και επικίνδυνα για τη δημόσια ασφάλεια, ουδεμία παρέμβαση έγινε στην εσωτερική οδοποιία με αποτέλεσμα να υπάρχουν επικίνδυνες λακκούβες, τα χόρτα αφέθηκαν στην τύχη τους, τα χορευτικά τελείως παραμελημένα! Δεν τηρήθηκε απολύτως καμία από τις υποσχέσεις-δεσμεύσεις. Οι αναφορές αυτές προέρχονται από καταθέσεις των ιδίων των δημοτών του χωριού.
Δυστυχώς η νέα Δημοτική Αρχή θ'αναγκαστεί να κουβαλήσει τα ανεπίλυτα προβλήματα των χωριών του Δήμου ,τα οποία στο σύνολό τους έμειναν «ρημαγμένα» και «παρατημένα»
Η απερχόμενη δημοτική αρχή έμεινε μόνο στα λόγια και στις εξαγγελίες έργων και αυτών όχι δικών της.
Τα τοπικά συμβούλια έμειναν εντελώς παραμελημένα ,χωρίς αρμοδιότητες και χωρίς προϋπολογισμό ,που θα μπορούσε να τους εκχωρήσει η Δημοτική αρχή, για την καθημερινότητα.
Κλείνουμε με απλή αναφορά στο τελείως υπεροπτικό «Συνεχίζουμε με έργα!!, όραμα!!!, για νίκη από την πρώτη Κυριακή!!!
Το όραμα και τα έργα μπορούν να συνοψισθούν στην κραυγή απόγνωσης όλων των προέδρων των τοπικών συμβουλίων:
« Δεν μπορούμε ούτε μια λακκούβα να κλείσουμε ,γιατί δεν έχουμε την αρμοδιότητα να το κάνουμε!»
Επειδή λοιπόν στην πολιτική ποτέ μη λες ποτέ, στα πλαίσια αναφοράς όλων των εκδοχών, έχετε υπ'όψιν και το ενδεχόμενο να μη σας αφορά εσάς η δεύτερη Κυριακή, καθ'ότι σφόδρα πιθανόν, θα είστε η τρίτη δύναμη. Κάποιοι μίλησαν για νύχτα με μεγάλη διάρκεια, εμείς μιλάμε για όλα τα πιθανά ενδεχόμενα.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα-Ανεξάρτητος Δήμος»
Του υποψηφίου Δημάρχου του Δήμου Μετεώρων
ΘΟΔΩΡΗ ΑΛΕΚΟΥ

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com