A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Πρωινή περιοδεία Κατερίνας Παπακώστα Τετάρτη 26/06/2019

E-mail Εκτύπωση

111pp1Περιοδεία σε νευραλγικές δημόσιες  υπηρεσίες και φορείς πραγματοποίησε την Τετάρτη 26/06/2019 η υποψήφια βουλευτής Τρικάλων της Νέας...

Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα στο πλαίσιο των επαφών της για τη διαμόρφωση σφαιρικής εικόνας αναφορικά με τις αδυναμίες που εμφανίζουν ενώ στις κατ' ιδίαν συζητήσεις με τους προϊσταμένους, το δυναμικό στέλεχος της Ν.Δ κατέθεσε προτάσεις για την επίλυση τους. Η περιοδεία της Κατερίνας Παπακώστα ξεκίνησε από το το Δασαρχείο Τρικάλων, όπου σε εγκάρδιο κλίμα ενημερώθηκε εκτενώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία με κυρίαρχο την έλλειψη επιστημονικού προσωπικού ( Δασολόγοι και Γεωπόνοι).
Ακολούθως η υποψήφια βουλευτής και οι συνεργάτες της πέρασαν το κατώφλι της Δ/σης Δασών όπου έτυχε θερμής υποδοχής από το προσωπικό της υπηρεσίας. Η Κατερίνα Παπακώστα κατέγραψε τις επισημάνσεις τους που αποσκοπούν στην αναβάθμιση της υπηρεσίας και δεσμεύτηκε να συμβάλει στη δρομολόγηση λύσεων που θα διευκολύνει το σημαντικό έργο της Δ/νσης Δασών. Ακολούθησε επίσκεψη στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Σε φιλόξενο περιβάλλον, η Κατερίνα Παπακώστα συνομίλησε με τους εργαζόμενους για τη λειτουργία της υπηρεσίας και ενημερώθηκε ενδελεχώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου σε ζεστή ατμόσφαιρα συνομίλησε με διοικητικούς υπαλλήλους, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Η υποψήφια βουλευτής έτεινε ευήκοον ους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του ευαίσθητου τομέα υγείας, εξάροντας παράλληλα το σπουδαίο έργο που επιτελούν. Η επίσκεψη της Κατερίνας Παπακώστα στο νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού Τρικάλων ολοκληρώθηκε με επίσκεψη σε κλινικές και μονάδες.

111pp2

 

111pp3

111pp4

 

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com