A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Βελτιώνεται η Εθνική Οδός Καλαμπάκας – Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

1a11kalΣτη βελτίωση της  λειτουργικότητας  και της  ασφάλειας της Εθνικής Οδού Καλαμπάκας – Τρικάλων, από το ύψος της εξόδου από Τρίκαλα ( κόμβος Ράξας)...

έως τον κυκλικό κόμβο στη είσοδο της πόλης των Τρικάλων, προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού του έργου προϋπολογισμού 700.000 ευρώ.
Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες μας βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου της Π.Ε. Τρικάλων. Κύριο μέλη μας αποτελεί η μετακίνηση των πολιτών, η διακίνηση των εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας, αλλά και των επιπτώσεων τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου. Διεκδικούμε και εξασφαλίζουμε καθημερινά πόρους για έργα ανθρώπινα, έργα χρήσιμα, έργα ουσίας».
Αντικείμενο του έργου είναι η βελτίωση της λειτουργικότητας και της ασφάλειας της Εθνικής Οδού Τρικάλων Καλαμπάκας – Τρικάλων με την διαπλάτυνση του παράπλευρου οδικού δικτύου της Εθνικής Οδού, από το ύψος της εξόδου από Τρίκαλα (κόμβος Ράξας) έως τον κυκλικό κόμβο την είσοδο της πόλης των Τρικάλων, και από τις δύο πλευρές της Εθνικής Οδού, ώστε να δημιουργηθεί μια λωρίδα ανά κατεύθυνση κυκλοφορίας σε εκάστη παράπλευρη οδό. Θα εκτελεσθούν εργασίες χωματουργικών , τεχνικών έργων και οδοστρωσίας σε όλο το μήκος των δύο παράπλευρων οδών συνολικού μήκους 12,0 Km περίπου.
Προβλέπεται η εκτέλεση των κάτωθι αναφερομένων εργασιών:
ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ – ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ Προβλέπεται εκσκαφή, καθαρισμός του εδάφους έδρασης και κατάλληλη διαμόρφωσή του για την κατασκευή των προβλεπομένων από την μελέτη επιχωμάτων από θραυστό υλικό λατομείου και στη συνέχεια επί της στρώσεως οδοστρωσίας θα κατασκευαστεί κοιτόστρωση από σκυρόδεμα C 16/20. Θα κατασκευασθεί κοιτόστρωση από σκυρόδεμα C 16/20 πάχους περίπου 0,18 m σε όλο το μήκος των δύο παράπλευρων οδών και πλάτους ίσου με αυτό της κάθε διαπλάτυνσης, αφού κατασκευασθεί η υπόβαση οδοστρωσίας από θραυστό υλικό λατομείου συμπυκνωμένου πάχους 10,00 cm. Επίσης θα κατασκευασθεί επενδεδυμένη τάφρος κατά μήκος των δύο παράπλευρων οδών στο τέλος της διαπλάτυνσης που θα πραγματοποιηθεί σε αυτές.
ΟΔΟΣΤΡΩΣΙΑ Θα κατασκευασθεί η αναφερόμενη στην προηγούμενη παράγραφο στρώση υπόβασης οδοστρωσίας από θραυστό υλικό λατομείου συμπυκνωμένου πάχους 10,00 cm σύμφωνα με την ΕΤΕΠ 05-03-03-00, σε όλο το μήκος των δύο παράπλευρων οδών και πλάτους ίσου με αυτό της κάθε διαπλάτυνσης για την έδραση της κοιτόστρωσης από σκυρόδεμα C 16/20.

 

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com