A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Φαμίσης - Σακελλαρίου ενώνουν δυνάμεις για το αερο-δρόμιο Μετεώρων

E-mail Εκτύπωση

111afs1Σε γνώριμα λημέρια βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Τρικάλων  Κώστας  Φαμίσης λίγες ημέ-ρες πριν τις κάλπες της προσεχούς Κυριακής. ...

Ο Καλαμπακιώτης πολιτικός-πανεπιστημιακός και επιχειρηματίας επισκέφτηκε και τον φυσικό του χώρο-ΤΕΦΑΑ Τρικάλων-όπου είχε εγκάρδια υποδοχή από συναδέλφους και την Γραμματεία της σχολής και δέχτηκε ευχές για καλή επιτυχία στον αγώνα του.
Παράλληλα επισκέφτηκε και το Νεοχώρι όπου συναντήθηκε με τον νέο Δήμαρχο της περιοχής Γιάννη Σακελλαρίου και συνομίλησαν για τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής.
Ο Κώστας Φαμίσης ενημέρωσε τον κ. Σακελλαρίου για την πρωτοβουλία του περί δημιουργίας του αεροδρομίου Μετεώρων στην Φαρκαδόνα με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο να δείχνει ενθουσιασμένος με το έργο και μάλιστα δεσμεύτηκαν αμφότεροι να συναντηθούν σύντομα ώστε να συζητήσουν αναλυτικά το όλο θέμα και να προωθήσουν από κοινού την όλη προσπάθεια ζητώντας την στήριξη όλων των φορέων για να γίνει κάποια στιγμή πραγματικότητα.
Οι περιοδείες του Καλαμπακιώτη πολιτικού συνεχίστηκαν και με επαφές στη Ζηλευτή όπου έγινε αντικείμενο για άλλη μια φορά θερμών εκδηλώσεων από τον κόσμο που δεσμεύτηκε να τον στηρίξει καθώς στο πρόσωπό του βλέπουν έναν άνθρωπο με αγάπη και όραμα προσφοράς για τον τόπο και τους πολίτες του νομού.

1a11afs2

a111afs3

1a11afs4

1a11afs5

1a11afs6

1a11afs7

1a11afs8

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com