A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Ούτε η βροχή σταματά τον Μικέλη για την Βουλή!

E-mail Εκτύπωση

111aaakalampaka 1Η σιγουριά της νίκης στις αυριανές εθνικές εκλογές ή-ταν το μήνυμα του Μικέλη Χατζηγάκη στην χθεσι-νοβραδινή του ομιλία στην Καλαμπάκα με την...

οποία ολοκληρώθηκε η πετυχημένη προεκλογική του εκστρατεία, και για μια ακόμη φορά αποτυπώθηκε ξεκάθαρα η εμπιστοσύνη που οι πολίτες όλου του Νομού Τρικάλων δείχνουν στο πρόσωπό του.
Παρά το γεγονός ότι λόγω βροχής η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο Αρχονταρίκι της Καλαμπάκας, επιβεβαιώθηκε ότι το κλίμα ενθουσιασμού υπέρ της υποψηφιότητας του νέου Τρικαλινού πολιτικού κυριαρχεί πλέον απ' άκρη σ' άκρη σε ολόκληρο τον Νομό Τρικάλων, και αν κρίνουμε και από την χθεσινή συγκέντρωση, παγιώνει πλέον τον Μικέλη Χατζηγάκη στην πρωτοκαθεδρία της προτίμησης του εκλογικού σώματος.
Ελάχιστες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες ο Μικέλης ζήτησε να μην υπάρξει ούτε μια χαμένη ψήφος για την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλο χαμένο χρόνο. Σε αυτό τον αγώνα, τόνισε, όλοι πρέπει να βάλουμε πλάτη για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε την νέα δύναμη που θα πάει την Ελλάδα μπροστά και θα προωθήσει τα συμφέροντα του τόπου μας στα κέντρα εξουσίας.
Ένας αγώνας που δεν τελειώνει, αλλά αντίθετα αρχίζει, την επομένη των εκλογών προκειμένου στην Καλαμπάκα, στα Τρίκαλα, στην Πύλη, στην Φαρκαδόνα, στην Οιχαλία και σε κάθε χωριό του Νομού μας να ξεκινήσει το έργο της ανόρθωσης της τοπικής οικονομίας, να «ανασάνει» ο απλός πολίτης και να στηριχθεί η κάθε οικογένεια.
«Ατμομηχανή» της ανάπτυξης η Καλαμπάκα
Γνώστης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή της Καλαμπάκας ο Μικέλης Χατζηγάκης αναφέρθηκε με παραδείγματα για το πώς θα μπορέσουμε να πάμε μπροστά: Μίλησε για τον αγρότη στην Μεγάρχη, τον κτηνοτρόφο στην Μύκανη, τον παραγωγό στην Φανερωμένη κ.ά. που στηρίζουν την ανάπτυξη όχι μόνο των Τρικάλων, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.
Ο ίδιος, με γνώση και όρεξη για δουλειά τόνισε για μια ακόμη φορά ότι θα δουλέψει σκληρά για να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους από όποια θέση και αν έχει στο μέλλον. Γιατί γνωρίζει πως χωρίς αυτούς τους ανθρώπους η οικονομία είναι ασπόνδυλη και δεν μπορεί να περπατήσει.
Επιπλέον διαμήνυσε πως η Καλαμπάκα με τα Μετέωρα μπορούν να αποτελέσουν την ναυαρχίδα του τουριστικού προϊόντος για ολόκληρο τον Νομό Τρικάλων. Ως οικονομολόγος γνωρίζει ότι η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μπορεί να φέρει νέες δουλειές για τους κατοίκους της, γι' αυτό και έχει συνεχώς στραμμένο το ενδιαφέρον του στον τουριστικό τομέα της περιοχής που αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα του Νομού και ατμομηχανή ανάπτυξης για όλα τα Τρίκαλα.
Αναφέρθηκε βεβαίως στις φοροελαφρύνσεις, που η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν δεσμευθεί να υλοποιήσουν άμεσα έτσι ώστε να «ανασάνουν» οι επαγγελματίες του κλάδου, να υπάρξουν νέες θέσεις εργασίας και σιγά-σιγά να δημιουργηθούν προϋποθέσεις για νέες μονάδες που θα κρατήσουν τον ενεργό πληθυσμό στον τόπο του και με αξιοπρεπείς απολαβές.
Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί και τις ιστορικές μας ρίζες, στην Ελληνική ταυτότητα περνάει μέσα από την Ορθοδοξία, που στηρίζει χωρίς φανατισμούς ή ακρότητες, αναγνωρίζοντας ότι ο Χριστιανισμός είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας μας, που κανείς δεν έχει δικαίωμα να διαγράψει.
Τώρα είναι η ώρα να δώσουμε νέα δύναμη στον τόπο μας, νέα δύναμη την Ελλάδα, δήλωσε τέλος καταχειροκροτούμενος ο Μικέλης Χατζηγάκης. Τώρα μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά προς ένα καλύτερο μέλλον για τους γονείς μας, για εμάς και τα παιδιά μας.

 

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com