A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Πεζοπορία με την Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

1a1aor 1Πεζοπορία στα ιδιαίτερα, μοναδικά και εντυπωσιακά μονοπάτια των Μετεώρων διοργάνωσε την Κυριακή 19/1/2020, η Ορειβατική Λέσχη του τόπου μας. ...
Οι τριάντα συμμετέχοντες είχαμε τη ευκαιρία κατά τη διάρκεια των 3 ωρών της δραστηριότητας, να περιηγηθούμε, να αθληθούμε αλλά και να μάθουμε (περισσότερα) για τον χώρο που διαβιούμε.
Ιστορίες, μύθοι και θρύλοι ξεδιπλώθηκαν, συνδυασμένοι με τα βραχονύμια, τα τοπωνύμια και την ετυμολογία τους.
Το Δισκοπότηρο, η Κρένει Πέτρα, η Ντραίνα, ο Θράψος, το Ρουξόρι και το Στ'χειό, ήταν μερικά μόνο από τα μυστικά που αποκρυπτογραφήσαμε κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας.
Η γνώση, το οπτικό ερέθισμα και η ψυχική ανάταση που απλόχερα μας προσφέρθηκε, τσίγκλησαν το μυαλό μας και αύξησαν την περιέργειά μας, για να ανακαλύψουμε ακόμα περισσότερα μυστικά από τις άγνωστες πλευρές των Μετεώρων, εξερευνώντας –σε μελλοντικές πεζοπορίες- και άλλες κρυφές χάρες του τόπου που αγαπάμε.
Η ΟΛΚ συγχαίρει όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και κατάφεραν να ολοκληρώσουν τα 6,17 χλμ. της διαδρομής.
Τα ιδιαίτερα εύσημα στον Αντώνη (8 ετών), τον Κωνσταντίνο (6 ετών) και τον Αποστόλη (5,5). Ελπίζουμε να τα ξαναδούμε –όπως και άλλα παιδιά- σε επόμενες δραστηριότητες της Λέσχης.
ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

1a1aor 2

1a1aor 3

1a1aor 4

1a1aor 5

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com